تقدیر از 16 تعاونی برتر استان تهران

هفتمین جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان تهران با تقدیر از 16 تعاونی برتر این استان، به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، در این جشنواره که با حضور معاون وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی، مدیرعامل بانک توسعه تعاون، معاون برنامه ریزی استانداری تهران و مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی استان تهران برگزار شد، بر معرفی توانمندی‌های بخش تعاون و تقویت این بخش از اقتصاد کشور به منظور ایجاد اشتغال پایدار نیز تأکید شد.

 

این جشنواره به منظور اشاعه فرهنگ تعاون در میان جامعه با تجلیل از برترین های 21رشته فعالیت تعاونی برگزار شد و از بین 164 شرکت تعاونی که در سامانه جشنواره استان تهران ثبت نام کرده بودند و موفق به کسب بالاترین رتبه ها شده بودند، 16 شرکت تعاونی به عنوان برترین معرفی شدند.

 

ارتقای سهم اقتصاد تعاونی در تولید ناخالص ملی، گسترش نقش مؤثر تعاون در سطوح عالی تصمیم‌گیری اقتصادی کشور نیز از اهداف برگزاری جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان تهران عنوان شد.

 

در کنار برگزاری هفتمین جشنواره تجلیل از تعاونی های برتر استان تهران، نمایشگاهی از توانمندی شرکت های برتر برگزار شد که برای اولین بار از اختراع یک شرکت دانش بنیان رونمایی شد.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران در اختتامیه این جشنواره اظهار داشت: جنگ اقتصادی سخت تر از مبارزه نظامی است چراکه در جنگ نظامی همه مسائل تعریف شده و آمادگی برای تک و پاتک وجود دارد اما جنگ اقتصادی نامنظم است.

 

احمد لطفی نژاد افزود: جنگ اقتصادی جنگی فراتر از مرزهاست که تمام آحاد جامعه را در بر می گیرد و بازیهای آن بسیار پیچیده تر از تاکتیک های نظامی است.

 

وی تصریح کرد: جنگ اقتصادی بی رحمانه تر از جنگ نظامی است و تمام آحاد جامعه باید برای این جنگ آماده شوند تا با بصیرت افزایی بتوانند درمقابل هجمه دشمن ایستادگی کنند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به مطرح شدن اقتصاد مقاومتی ازسوی رهبر معظم انقلاب، افزود: اقتصاد تعاونی بهترین بستر برای دست یافتن به اقتصاد مقاومتی و شکست طرحهای خصمانه و تحریمی دشمن است.

 

وی بیان داشت: در کشور 43 میلیون نفر عضو تعاونی ها هستند که باید ساز و کاری طراحی شود که اثربخشی آن در اقتصاد ملی افزایش یابد.

 

لطفی نژاد ادامه داد: با توجه به فعالیت های فراوان اقتصادی باید با افزایش آگاهی ها به مردم زمینه حضور آنان در تعاونی ها فراهم شود، چراکه به لحاظ اهمیت تعاون در ساختار با اقتصاد کشور باید تا پایان برنامه پنجم توسعه به رشد 25 درصدی تعاون در اقتصاد کشور دست یافت.

 

وی تأکید کرد: هدف از ایجاد تعاونی، مشارکت مردم در اقتصاد کشور و عدالت اجتماعی است و اقتصاد مقاومتی با ایجاد تعاونی و گسترش فعالیت اقتصادی در این حوزه معنا می یابد چراکه تعاونی ها اقتصاد مردمی هستند که با تقسیم عادلانه منابع و ثروتها فعالیت اقتصادی و گسترش تولید را به دنبال دارند.

 

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران افزود: در کشور فعالیت های مختلفی درحوزه های اقتصادی، تولید، معدنی، خدمات، کشاورزی، بازرگانی وجود دارد که باید برای حضور گسترده مردم، آگاهی ها را افزایش داد تا با تشکیل تعاونی ها به فعالیت های اقتصادی رو بیاورند.

 

وی تصریح کرد: دولت باید با ایجاد ضوابط و مقررات در حمایت از ایجاد فعالیت تعاونی و همچنین ارزش افزوده بالا، انتظار تعاونگران را تأمین کند؛ استان تهران نیز بزرگترین و توانمندترین شرکت های تعاونی را دارد و گسترش فعالیت های تعاونی در این استان بیشتر است.

 

پایان پیام/

کد خبر 173376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha