به گزارش خبرگزاری شبستان؛ حاج منصور ارضی در نخستین روز از هجدهمین همایش مدیران هیأتهای محوری و برگزیده کشور که در سالن همایشهای شهید آیت الله بهشتی مجموعه فرهنگی سرچشمه برگزار شد، اظهار کرد: اگر ما در دستگاه امام حسین(ع) فعال هستیم در مرحله نخست باید یقین کنیم که خداوند ما را با این هدف خلق کرده است.
وی با اشاره به اینکه باید مسئولیت خود را به بهترین شکل انجام دهیم، مطرح کرد: یکی از راهها برای موفقیت در مسیر این مسئولیت ترک حرام و انجام حلال است. این مداح برجسته کشوری با بیان اینکه اصل بنیاد هیأت دست حضرت زهرا(س) است، عنوان کرد: خرج هیأتها و مراسمات را نیز خود حضرت زهرا(س) متقبل میشوند.
وی با اشاره به اینکه حماسه فاطمیه دارای معانی بسیاری است، خاطرنشان کرد: حضرت زهرا(س) تمام آنچه باید برای بقای اسلام و راه امیرالمؤمنین(ع) خرج کند را خرج کرده است. ارضی با بیان اینکه در حریم امام حسین(ع) باید کثیفیها را از خود پاک کنیم، تصریح کرد: هیأتها در جامعه محور هستند چراکه بنای انقلاب اسلامی نیز برپایه هیأت بوده است.
وی با اشاره به اینکه ورود به هیأت دارای آدابی است که باید آنها رعایت شود، یادآور شد: نخستین هیأت در دستگاه اهلبیت(ع) توسط حضرت زهرا(س) و در زمان حدیث شریف کساء تشکیل شد.
این مداح برجسته اضافه کرد: فعالین عرصه هیأت باید بدانند خاکسارترین فرد و کوچکترین فرد خود شما هستید و هرگاه در این دستگاه خود را کوچک کنید، بزرگ خواهید شد. وی با بیان اینکه باید در استقبال از دیگران به ویژه جوانان نهایت دقت را داشته باشید، ابراز کرد: در حریم و زیر پرچم اهلبیت(ع) افراد بسیاری رشد پیدا کردند.
ارضی با اشاره به اینکه در هیأتها باید مراقب رفتار خود باشیم، بیان کرد: هیأتیها باید مطیع فرمایشات مقام معظم رهبری باشند و اولین نفر فرمان ولی فقیه را عملیاتی کنند.
وی با بیان اینکه امروز دشمن در فضای مجازی سرمایهگذاری بسیاری دارد، اظهار داشت: این سرمایهگذاری در صدر اسلام نیز انجام شد و کار به جایی رسید که امام حسین(ع) را مسلمان نمیدانستند.
انقلاب اسلامی پیش از دغدغه نابودی رژیم طاغوت، دغدغه نابودی اسرائیل را داشته است
بنابراین گزارش در این همایش؛ حجت الاسلام والمسلمین صلحمیرزایی؛ مدیر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی قم گفت: مسئله فلسطین از گذشته دغدغه بزرگ علمای شیعه بوده است. مراجع و علمای حوزه از همان روزهای نخست غصب فلسطین، موضعگیری کرده و حکم جهاد دادهاند.
وی با اشاره به اینکه در مراکز شیعه هیچگاه شاهد بیتفاوتی به فلسطین نبودهایم، مطرح کرد: امام خمینی(ره) نیز پیش از پیروزی انقلاب اسلامی و مرجعیت ایشان، دغدغه فلسطین را داشتهاند. مدیر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی قم با بیان اینکه انقلاب اسلامی پیش از دغدغه نابودی رژیم طاغوت، دغدغه نابودی اسرائیل را داشته است، عنوان کرد: مسئله فلسطین از گذشته دغدغه بزرگ علمای شیعه بوده است.
وی با اشاره به اینکه نخستین گام امام خمینی(ره) در شکلگیری محور مقاومت برنامهریزی روز قدس بوده است، خاطرنشان کرد: ایشان با این برنامهریزی تلاش کردند مسئله فلسطین به فراموشی سپرده نشود. حجت الاسلام والمسلمین صلحمیرزایی با بیان اینکه استراتژی بعدی بیداری اسلامی و قیام برای خدا بوده است، تصریح کرد: با این بیداری اسلامی هستههای مقاومت متشکل از نیروهای منطقه شکل گرفت.
وی با اشاره به اینکه در لیبرال دموکراسی از نیروهای نیابتی استفاده میشود، یادآور شد: در تعابیر امامین انقلاب اسلامی هیچگاه دیدگاهی مبنی بر نیروهای نیابتی وجود نداشته است. مدیر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی قم با بیان اینکه جبهه مقاومت نخستین پیروزی را در جنوب لبنان به دست آورد، ابراز کرد: این پیروزی موجب اعتمادبهنفس و خودباوری جبهه مقاومت شد. وی با اشاره به اینکه استراتژی بعدی مجهز شدن جبهه مقاومت به فناوریهای جدید بوده است، بیان کرد: درکنار این اقدامات همواره حمایت سیاسی از جریان مقاومت نیز در دستور کار بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین صلحمیرزایی با بیان اینکه جبهه مقاومت روز به روز درحال پیشرفت بوده است، اظهار داشت: مقاومت و ایستادگی باید توسط خود فلسطینیان ادا شود و ما نیز وظیفه داریم از آنها حمایت داشته باشیم. وی با اشاره به اینکه مقاومت به این معنی است که در مسیر خود هیچگاه از موانع فرار نکنید، مطرح کرد: در آیات قرآن کریم نیز آمده است که سنت خدا پیروزی جبهه مقاومت در مقابل کفار است.
مدیر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی قم با بیان اینکه صحنه صبر و مقاومت مردم فلسطین باید دیده شود، عنوان کرد: امروز جهان در برابر ایمان مردم غزه تعظیم کرده است. وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی به فلسطین صادر شده است، خاطرنشان کرد: هر مسجد و هیأت باید به پایگاه و هستهای برای پشتیبانی از محور مقاومت تبدیل شود.
حجت الاسلام والمسلمین صلحمیرزایی با بیان اینکه ابعاد بینالمللی و سیاسی اسلام باید برای مخاطبین هیأت روشن شود، تصریح کرد: باید مخاطبین هیأت خود را مرکز دنیا بدانند و متناسب با این مرکز مسیر خود را پیدا کنند.
نظر شما