رویداد ملی بازی نامه نویسی برای تربیت نسل نوجوان شکل گرفته  است

مسعود حسنلو با بیان اینکه نیمی از جامعه ایران هر روز درگیر بازی هستند و هویت یابی اینها از طریق بازی شکل می گیرد، گفت: آموزش کودکان و نوجوانان از طریق بازی اتفاق می‌افتد و از این جهت رویداد ملی بازی نامه نویسی برای تربیت نسل نوجوان شکل گرفته و امیدواریم با این رویداد بتوانیم آینده کارآمد تری را برای کشور رقم بزند .

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست اولین رویداد ملی بازی نامه نویسی پیش از ظهر امروز دوشنبه ۱۵ آبان با حضور مسعود حسنلو، رییس ستاد فناوری های نرم و فرهنگی، محمد رضا امام قلی، رییس حوزه هنری قزوین و دبیر اولین رویداد ملی بازی نامه نویسی و مسعود مهراد مدیر دفتر هنر و سرگرمی حوزه هنری کودک و نوجوان در سالن صفازاده حوزه هنری برگزار شد.

در این نشست « مسعود حسنلو» رییس ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی با اشاره به تاریخچه‌ی قصه سازی در فرهنگ ایرانی گفت: هویت ما با قصه رشد پیدا می‌کند و در طول تاریخ شکل‌های مختلفی داشته است از قصه‌گویی تا کتابت و روایت فیلمسازان از قصه‌ها؛ در زمان ما به جایی رسیده ایم که بازی سازها قصه‌گویی می‌کنند؛ مردم بیش از آنکه قصه ها را شنوند قصه ها را بازی می کنند، در واقع  باید گفت بازی فناوری مهم عصر ماست و اگر در سده های قبل قصه هویت ساز بوده و با فناوری‌های عصر خود جلو رفته، الان قصه با مفهوم بازی در حال رشد است از این جهت بازی و بازی‌نامه‌نویسی مهمترین مسأله ما برای حل مسایل اجتماعی است و این مقوله مهمی برای ما است.

رییس ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی  با تاکید بر نیاز جامعه امروز به بازی برای پاسخگویی به بسیاری از مسایل در آینده اظهار کرد: ما با یک جامعه پیچیده  مواجه هستیم که به یک سیاست‌گذاری پیجیده و دانش طراحی برای بازی نیاز دارد. جامعه‌ای که مخاطبانش با بازی رشد کردند، با طراحی و الگوی بازی قابل دسترس هستند و اگر زیرساخت حل مسأله را در کودکی ایجاد نکنیم به نظرم نخبگانی که توانایی حل مسایل را ندارند، مواجه هستیم.

مسعود حسنلو  با بیان اینکه نیمی از جامعه ایران هر روز درگیر بازی هستند  و هویت یابی اینها از طریق بازی شکل می گیرد، گفت: آموزش کودکان و نوجوانان از طریق بازی اتفاق می‌افتد و از این جهت رویداد ملی بازی نامه نویسی برای تربیت نسل نوجوان شکل گرفته  و امیدواریم بتوانیم با این رویداد آینده کارآمد تری را برای کشور رقم بزند.

وی با اشاره به همکاری حوزه هنری با ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی در شکل گیری رویداد ملی بازی نامه نویسی  اظهار کرد:  در این رویداد  در کنار دوستان در حوزه هنری قرار گرفتیم تا بتوانیم مسیر را با سرعت و قوت بیشتری طی کنیم و هم خروجی خوبی را برای حل مسایل اجتماعی بیابیم.

رییس ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی  با اشاره به امتیازات بازی های محیطی نسبت به ابعاد دیگر محصولات فرهنگی گفت: شاید سینما یک اثر خانوادگی باشد اما تعاملی در آن صورت نمی‌گیرد ولی بازی‌های محیطی و اتاق‌های فرار بستری است که خانواده‌ها به آن نیاز دارند. همچنین بازی نامه‌نویسی بستری است که باید تبدیل به کسب و کارهای پایدار شوند و این نکته‌ای است که ما دوست داریم آن را به صورت جدی در نظر بگیریم. که این دو محور اصلی رویداد است.

مسعود حسنلو  خاطر نشان کرد: اگر می خواهیم مسایل و مشکلات اجتماعی در حوزه های محیط زیست، هویت، زبان فارسی و ... را حل کنیم ضرورت دارد که به بازی های نرم بیشتر توجه کنیم.

کد خبر 1732235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha