به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی، علی فرخنده- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی امروز سه شنبه (۹ آبان) در گردهمایی و نشست تخصصی روسای کمیسیون های فرهنگی شوراهای اسلامی شهرهای استان خراسان جنوبی با بیان اینکه نصب المان های شهری منوط به تأیید کارگروه استانی است، به عدم رعایت قوانین پاسداشت زبان فارسی در سوژه تبلیغات محیطی المان های شهری اشاره کرد و افزود: عدم رعایت قانون ۷۰ به ۳۰ (کاربرد واژگان فارسی) در تابلوها خلاف است و بر اساس مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان این مهم به فرمانداران اعلام شده و بنا به تأکید استاندار در صورت عدم جمع آوری این تابلوها سازمان بازرسی ورود می کند.
وی یکی از عقب ماندگی های شهرداری های استان را به روز نبودن تبلیغات محیطی ذکر کرد و گفت: در طراحی حوزه گرافیک بحث سیما و منظر جزو فرهنگ عمومی است و تابلوهای نصب شده بر ذهن مخاطب تأثیر منفی و مثبتی به جا می گذارند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی هزینه کردن برای کارهای گرافیک گفتمان ساز را سرمایه گذاری دانست و گفت: برای تولید گفتمان باید اثر گرافیک حرفه ای تولید کرد و در خصوص معرفی افراد زبده در این زمینه آمادگی داریم.
فرخنده گریزی به بحث جوانی جمعیت زد و یادآور شد: بر اساس قانون باید ۳۰ درصد تابلوهای تبلیغاتی برای این مهم پای کار باشند.
وی پرداختن به مفاحر و چهره های تاریخی، علمی و... را مهم دانست و گفت: برای مفاخر گمنام و مفاخر حوزه ایثار و شهادت هم باید ورود کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی تجهیز، صدور مجوز و نظارت بر عملکرد سینماها را از وظایف اداره فرهنگ و ارشاد برشمرد و افزود: ایجاد سینما با بخش خصوصی، شهرداری ها و... است.
وی خواستار نصب تابلو در نقطه محوری شهر مرتبط با سبد فرهنگی خانوار شد و پیشنهاد داد: برای حفظ هویت هر ماه یک فیلم، بازی و کتاب خوب به این وسیله معرفی شود.
فرخنده از میزبانی استان در خصوص برگزاری جشنواره تأتر منطقه ای خبر داد و از شهرداری و شورا برای ورود و حمایت تشکر کرد و یادآور شد: قائن هم ۲۴ آبان ماه امسال میزبان تأتر فجر استان است.
وی با اشاره به کسب رتبه دوم کشوری اداره ارشاد استان، معتقد است با داشتن خود باوری می توان با افق بلند در کشور مطرح شد.
نظر شما