برنامه های چهارمین همایش «علوم انسانی، اسلامی، پژوهش و فناوری» بررسی شد

شانزدهمین جلسه مجمع پژوهشگاههای علوم انسانی-اسلامی با موضوع بررسی زمینه های برگزاری چهارمین همایش «علوم انسانی ـ اسلامی، پژوهش و فناوری» ۲۷ مهر ۱۴۰۲ در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ شانزدهمین جلسه مجمع پژوهشگاههای علوم انسانی-اسلامی با موضوع بررسی زمینه های برگزاری چهارمین همایش «علوم انسانی ـ اسلامی، پژوهش و فناوری» ۲۷ مهر ۱۴۰۲ در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

دکتر نجف لک زایی دبیر مجمع پژوهشگاههای علوم انسانی-اسلامی، ضمن تسلیت شهادت کودکان و زنان در غزه،  به ارائه گزارشی از فعالیت های سه همایش قبلی مجمع پرداختند. دبیر مجمع و رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همچنین تصریح کردند: برگزاری همایش های مجمع نشانگر ظرفیت های موجود در پژوهشگاههای حوزه علوم انسانی – اسلامی در کشور است.

در ادامه این جلسه، دکتر برنجکار رئیس پژوهشگاه قرآن و حدیث، دکتر بهرامی رئیس مرکز کامپیوتری علوم اسلامی، دکتر افخمی رئیس پژوهشکده مطالعات اسلامی علوم انسانی، خانم دکتر قوی رئیس پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی به ارائه پیشنهاداتی در خصوص برگزاری همایش چهارم و محورهای آن پرداختند.

                                     

دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن ارائه پیشنهاداتی برای همایش،  اظهار امیدواری کردند که این گونه جلسات منشاء خیر برای جامعه باشد و با توجه به ضرورت ارزیابی و آسیب‌شناسی نقاط ضعف و قوت در سه همایش گذشته، تأکید کردند  که نشست‌های هفته پژوهش در قالب یک همایش، به نوعی پایان کار است و یکی از اهداف آن باید جهت‌بخشی و پر کردن خلاءهای موجود باشد.

                                                                                                             

دکتر اسفندیار، دبیر علمی همایش علوم انسانی –اسلامی، پژوهش و فناوری گزارشی از خروجی های سه همایش برگزار شده ارایه کردند. ایشان با اشاره به انتشار کتاب " مجموعه نشست های اولین همایش علوم انسانی- اسلامی" و ارایه برخی راهبردها و راهکارهای عملی ارتقاء علوم انسانی اسلامی در آن، اظهار امیدواری کردند با حمایت وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری زمینه انتشار محصولات همایش دوم و سوم نیز فراهم شود.

                                                                                                
 

در پایان دکتر لک زایی از رؤسای پژوهشگاه‌ها خواستند با توجه به زمان موجود، اعضای مجمع محورهای پیشنهادی را  در پژوهشگاه خود به بحث بگذارند و تا  ۲۰ آبان ماه به منظور انجام مقدمات همایش پیشنهادات نهایی خود را به دبیرخانه مجمع ارسال نمایند.

کد خبر 1729916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha