به گزارش خبرگزاری شبستان؛ عبدالمجید کهریزی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ماندگار با اشاره به بهرهبرداری از مرکز نوآوری نوفل لوشاتو در سال ۱۴۰۱ با مشارکت صندوق پژوهش و فناوری ماندگار و موقوفه امیرنظام قرهگوزلو گفت: این مرکز به طور کلی ۳۱۰ نفر ظرفیت دارد و دارای دو فضای کار اشتراکی ۷۰ نفره و ۲۲ دفتر کار با ظرفیتهای شش، هشت، ۱۲ و ۱۴ نفره است. خدماتی که در این مرکز ارائه میشود، در فاز اول استقرار گروهها و شرکتها است و در فازهای بعدی از سوی صندوق پژوهش و فناوری ماندگار خدمات مالی تخصصی به این شرکتها و گروهها از قبیل صدور ضمانتنامه، ارائه تسهیلات و سرمایهگذاری برای آنها ارائه میدهد.
وی اظهار کرد: ما در این مرکز به دنبال این هستیم تا با فراهم کردن زیرساختهایی برای گروهها و شرکتهای دانشبنیانی که میتوانند به نحوی برای سازمان اوقاف و کشور ارزشآفرینی کنند، این بستر را فراهم کرده و شرایط رشد این تیمها و شرکتها را ایجاد کنیم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری ماندگار اظهار کرد: هماکنون کل مرکز نوآوری نوفل لوشاتو تکمیل است و ما به دنبال این هستیم که اندک اندک این مرکز را به یک استارتاپ استودیو تبدیل کنیم. در استارتاپ استودیو به دنبال این هستیم که مسائل و مشکلاتی که به نحوی در سطح کلان و در موقوفات وجود دارد را شناسایی کرده و چالشهای موجود را برای رفع آنها به شرکتهای دانشبنیان سپرده و در قبال این مسئله نیز صندوق پژوهش و فناوری بر روی این شرکتها سرمایهگذازی میکند.
وی بیان کرد: شرکتهای موجود در این مرکز در حوزههای متنوعی همچون آیسیتی، کشاورزی، دامپروری و شیلات فعالیت دارند. هماکنون به دنبال این هستیم تا مرکز را به اکوسیستم بشناسانیم و بتوانیم این ساختمان مرکز نوآوری را به نحوی در اکوسیستم حل کنیم و بتوانیم از ظرفیتهای موقوفات و صندوق پژوهش و فناوری با همکاری شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم.
نظر شما