مراسم نکوداشت « حرازی یزدی» هنرمند پیشکسوت خوشنویسی یزد برگزار شد

مراسم نکوداشت « محمود حرازی یزدی» هنرمند پیشکسوت خوشنویسی و کتاب نمونه قرآن کریم در یزد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در یزد، مراسم نکوداشت « محمود حرازی یزدی» هنرمند پیشکسوت خوشنویسی و کتاب نمونه قرآن کریم با حضور استاندار یزد، مسئولان استانی و اهالی فرهنگ و هنر استان در سالن هلال احمر یزد برگزار شد.

احسان عابدی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این مراسم گفت: یکی از رویکردهای ما در راستای تقویت هنرهای مختلف از جمله خوشنویسی در استان بوده است که در این راستا نیز انجمن خوشنویسی را تشکیل داده‌ایم.

وی افزود: ماامیدواریم بتوانیم هنرهای مختلف را مورد توجه قرار داده و به صورت پرشور در جهت استقبال مردمی قرار دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد بیان کرد:‌امیدواریم آینده درخشانی از هنرهای مختلف مانند خوشنویسی شاهد باشیم.

مهران فاطمی استاندار یزد نیز در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی حرازی گفت: استاد حرازی هنرمندی است که توانسته از جنبه مختلف در مخاطبین خود دلبستگی بوجود بیاورد.

وی افزود: آنچه در کنار همه سجایای بزرگ این عزیز ما را دلبسته می‌کند، کلام وی است که بوی حسین بن علی(ع) و قرآن می‌دهد و آنچه در آثارایشان تجلی دارد خدا، حسین بن علی(ع) و اولاد امام علی (ع) است.

استاندار یزد بیان کرد: آنچه ما در آثار استاد می‌بینم خدا است و خدا است و خدا.

محمود رهبران از پیشکسوتان هنر خوشنویسی استان یزد نیز در ادامه این مراسم گفت: خدمات استاد حرازی در حوزه خوشنویسی به ویژه تابلونویسی در این چند دهه بسیار ستودنی است.

وی افزود: نام این هنرمند پرتلاش با خوشنویسی آمیخته است و بهترین و شاخص‌ترین ویژگی این استاد مردمی بودن وی است.

رهبران بیان کرد: حرازی، انسانی فروتن و خوش مشرب و بذله گو و خوش طبع است که این شوخ طبعی گاهی انسان را به تأمل وا می‌دارد.

وی گفت: اشراف، تبحر و توانمندی اجرای وی در تمامی خطوط متداول از ویژگی‌های دیگر وی است که بسیار بارز است و سومین ویژگی استاد، حس، حال، شیرینی و جاذبه این آثار است که وجود وی طراوت می‌کند.

در پایان این مراسم از مستند و پوستر «صدای قلم» که برگرفته از زندگی نامه این استاد وساخته «عماد عقلی» است، و همچنین از سردیس «محمود حرازی» که برگرفته از هنر «حمید قوی پنجه» است رونمایی شد.

حرازی‌زاده در سال ۱۳۷۹ در هشتمین جشنواره بین‌المللی قرآن کریم در تهران، «کاتب» و «خادم نمونه» شناخته شد و کتیبه‌نویسی چندین مسجد، خوشنویسی روی قاب و قدح با طلای خالص و نوشتن یک جلد قرآن به ابعاد ۱۰۰ ×۷۰ سانتیمتر از شاخص‌ترین آثارش است.
 

کد خبر 1728673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha