محمود عباس زاده مشکینی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، با اشاره به مهمترین مشکلات مساجد حوزه انتخابیه گفت: ساختمان مساجد در حوزه انتخابیه بنده مشکل ندارد. یعنی مردم برای بازسازی، مرمت و تعمیر مساجد هر نوع کمکی که نیاز باشد انجام می دهند. اما مشکلی که در مساجد ما وجود دارد فعالیت خود مساجد است که به نسبت هجمه فرهنگی دشمن این فعالیت ها بسیار کم و ناچیز است.
نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مساجد در جامعه اسلامی باید فعال باشند. باید روزی سه وعده نماز جماعت فعال در مساجد برگزار شود. جای تفسیر، تحلیل، افزایش معرفت به ویژه معرفت دینی مردم و محل وحدت، انس و الفت بین مسلمین باشند. از این نظر از دستگاه های فرهنگی به ویژه سازمان تبلیغات اسلامی انتظار بسیار زیادی می رود. صبح ها اگر در شهرستان ما باشید به جز دو سه مسجد نماز جماعت برگزار نمی کنند و آنهایی نیز که نماز جماعت برگزار می کنند، تعداد نمازگزاران نسبت به جمعیت شهر بسیار کم و ناچیز است.
وی تاکید کرد: دستگاه های فرهنگی ما در این زمینه باید پر تلاش حاضر شوند، قطعا این دستگاه ها در این رابطه کم کاری کرده اند و باید نگاه تحولی را در ساختار، مدیریت، نگاه و سیستم شان اعمال کنند. همانگونه که مردم برای بازسازی مساجد کم نمی گذارند و در این زمینه اعتبارات را متقبل می شوند، دستگاه های حاضر در مساجد نیز باید فعال حاضر شوند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در طول تاریخ این مردم بوده اند که مساجد را ساخته اند. ما بین مردم و مساجد مشکلی نداریم، آنجا که کار مربوط به مردم است خیالمان راحت است اما آنجا که حقوق می گیریم که کاری در مساجد انجام دهیم، مشکل داریم.
وی با بیان اینکه عمده جلسات روستاها را در مساجد برگزار می کنم، گفت: مساجد مرجعیتی دارند که هیچ مکان دیگری این مرجعیت را ندارد، معتقدم در مساجد مردم می توانند به راحتی مشکلات شان را با مسئولان در میان بگذارند و دچار لکنت نشوند.
این نماینده مجلس بیان داشت: مراجعاتی که به بنده برای حل مشکلات مساجد می شود در مورد تعمیر و بازسازی آنها نیست، چرا که مردم حوزه انتخابیه بنده عاشقانه این کارها را انجام می دهند، اما آنجا که باید مساجد را مدیریت کنیم، مشکلاتی وجود دارد که باید دستگاه های متولی چاره ای اساسی بیندیشند.
انتهای پیام/
نظر شما