لزوم راه‌اندازی پژوهشکده سلامت نان/ باید قدرت انتخاب برای مردم ایجاد کرد

آقامحمدی با ارائه چند پیشنهاد برای تولید نان سالم؛ اقدامات اساسی برای سالم‌سازی نان را زمانی موثر دانست که مستمر باشد و به صرف ایجاد یک موج بسنده نشود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ علی آقامحمدی، بعد از ظهر جمعه(۱۴مهر) در نشست هم‌اندیشی آخرین روز از جشنواره ملی نان بر لزوم طراحی نقشه کامل نان تاکید و بیان کرد: نان قابل حذف نیست اما بد تبدیل شده و باید دید چگونه تبدیل درست را جایگزین کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام این امر را نیازمند طمانینه و استمرار دانست که اتفاقاً ناظر به منافع نیست بلکه امری از سر دغدغه نسبت به‌ گوارش و تغذیه مردم است.

وی با اعلام آمادگی همه‌جانبه برای کمک به این‌ امر اظهار کرد: در این راستا باید به صنف نانوا هم توجه کرد که اکثریت قاطع آن خوب است اما اشتباه این است اقلیت، خود را جلوه داده و  میدان‌داری می کند که باید آن را به دست جماعت صالح که زحمت‌کش ترین است، سپرد.

آقامحمدی بر ساماندهی و آموزش توزیع‌کنندگان نان هم تاکید و بیان کرد: کسی فکر نمی کرد فروشگاه شکلات شکل بگیرد اما الان دیگر شکلات خارجی غلبه ندارد زیرا برای همه سلایق شکلات پیدا می‌شود و مردم چون شکلات وطنی درست و قابل رقابت است آن را می خرند لذا {فروشگاه} نان حتماً بهتر می گیرد.

وی ادامه داد: باید قدرت انتخاب برای مردم ایجاد و پرونده سلامت کامل آن را پیوست کرد تا کل کارنامه محصول مشخص باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه امروز شهرهای مختلفی از جمله شهر لوازم خانگی و... شکل گرفته و شهر نان هم باید شکل بگیرد تا همه پخت‌های نان و تنورهای مختلف و متعددی وجود داشته باشد؛ بر راه اندازی پژوهشکده سلامت نان برای پیشگیری از بیماری‌ها هم تاکید کرد.

وی رصد خمیر نانوایی‌ها را هم مهم دانست و گفت: نان به زندگی و سلامت مردم نزدیک است.

وی تبلیغات نان با ویژگی‌های آن را هم مورد تاکید قرار داد که کاری تخصصی است و مراکز تحقیقات پزشکی و بیمارستان ها و..‌ باید تبلیغ کنند؛ همه موارد مذکور را زمانی موثر دانست که مستمر باشد و به صرف ایجاد یک موج بسنده نشود.

کد خبر 1727286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha