تلاش برای بهبود امکانات رفاهی علیرغم اختصاص اجباری دانشجو به دانشگاه علوم پزشکی کرمان/ بهترین پزشکان استان حاضر به مهاجرت نیستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان به اشاره به وجود برخی کاستی‌های رفاهی دانشجویی، گوشه‌ای از اقدامات انجام شده برای رفع این موارد را عنوان و تاکید کرد: بهترین پزشکان و رتبه‌های اول حاضر به مهاجرت نیستند که باید قدر آنان را دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان؛ دکتر مهدی احمدی‌نژاد، سه‌شنبه(۴ مهر) در نشست خبری به سوالات مختلف خبرنگاران پاسخ داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اخراج چهار دانشجوی پاکستانی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛ علت این موضوع را مربوط به پدیده رگین( سوءاستفاده مالی و یا تمسخر دانشجویان سال بالایی از دانشجویان سال پایینی) دانست و افزود: این موضوع در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا طبیعی است اما ما موضوع را به وزارتخانه گزارش دادیم و این دانشجویان اخراج شدند.

وی درباره امکانات خوابگاهی و رفاهی دانشجویان این دانشگاه با این توضیح که وقتی بیش از ظرفیت دانشگاه به آن دانشجو داده می‌شود در حالیکه کلاس و سلف و.. نیست؛ باعث ایجاد نارضایتی هم می‌شود؛ اظهار کرد: در حالیکه ظرفیت امسال ما ۱۲۰ نفر است اما ۳۰۰ نفر دانشجو داده شده و طبیعی است که فضای رفاهی ما کم باشد که امیدواریم با کمک وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه در این زمینه کمک کنند.

دکتر احمدی‌نژاد ادامه داد: نگرانی بزرگ ما برای زمانی است که این دانشجویان وارد حیطه بالینی شوند چون بیمارستان‌های ما اصلاً ظرفیت ندارند.

وی ابراز امیدواری کرد: با ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان جایگزین بیمارستان شفا بخشی از مشکل حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به استیجاری بودن ۴۳ درصد خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه و متذکر شدن این مطلب که در تابستان حتماً به ترمیم خوابگاه ها اهتمام داریم و آن‌ها را بهسازی می‌کنیم؛ گفت: یک خوابگاه ۶۰۰ نفره دانشجویی ویژه دختران را با ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی تحویل گرفتیم که طی یکسال اخیر ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای ترم آینده وارد کار می شود که بسیار شکیل و کاملاً محصور است.

وی تنها زمین پینت‌بال دانشگاهی ایران در دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان، زمین چمن طبیعی و مصنوعی، سالن بدن‌سازی، استخر شنا و... را از جمله امکاناتی دانست که برای دانشجویان این دانشگاه فراهم است.

دکتر احمدی‌نژاد در خصوص هزینه‌های درمانی انجام شده برای اتباع افغان در استان کرمان؛ اظهار کرد: این هزینه ها قابل احصا نیست زیرا خدمات بهداشتی را رایگان و بسیار گسترده در اختیار اتباع قرار می دهیم و بیش از ۹۰ درصد مراجعین مراکز بهداشتی استان، اتباع هستند.

وی افزود: در بیمارستان‌ها تفاهم نامه‌ای با پزشکان بدون مرز امضا شده تا اگر نیاز اتباع به بستری شدن را تایید کردند؛ هزینه ها از طریق نهادهای بین المللی پرداخت شود اما در قسمت بهداشتی هزینه ها قابل برگشت نیست و معادل خدمات ارائه شده به ایرانیان به آنان داده می‌شود که در هیچ کجای دنیا اینگونه نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از مطالعات و برآورد هزینه ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید سلیمانی به عنوان بیمارستان جایگزین شفا خبر داد که پس از ساخت بزرگترین بیمارستان جنوب‌شرق ایران می‌شود و در ۲۱ طبقه و دو بلوک مجزا ساخته خواهد شد.

وی با اشاره به فرسوده شدن بیمارستان ۲۵ ساله افضلی‌پور؛ هزینه بازسازی آن طبق برآورد کارشناسی را یکصد میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: بخش‌های مختلف این بیمارستان در حال بازسازی است و یکصد تخت نیز به آن اضافه خواهد شد.

دکتر احمدی‌نژاد موضوع مهاجرت بهترین پزشکان کشور را به صراحت رد کرد و گفت: حداقل در استان کرمان، کسانی که رفتند، بهترین ها نبودند و بنده با اسم و رتبه افراد می توانم بگویم بهترین ها در کرمان کار می کنند که باید قدر آنان را دانست.

وی در خصوص بالابودن هزینه‌های دندانپزشکی توضیح داد: بخشی از هزینه‌ها خارج از تعرفه دریافت می‌شود که تعدادی را شناسایی و با آنان برخورد انضباطی شده است اما بخاطر همین هزینه‌های بالا، بیشترین اردوهای جهادی را در زمینه دندانپزشکی برگزار می‌کنیم که در همین زمینه بزرگترین اردوی جهادی در ۱۰ سال اخیر را سال گذشته با بیش از ۱۰۰ نفر یونیت و رزیدنت و... برگزار کردیم ضمن اینکا امسال طرح توسعه کلینیک دندانپزشکی اجرا می شود  که خدمات آن با نرخ دولتی داده می شود.

دکتر احمدی‌نژاد از راه اندازی چند بخش شیمی درمانی با کمک خیرین و وارد کردن دستگاه فوق پیشرفته درمان سرطان به استان خبر داد و در ادامه با اشاره به خطر بروز برخی بیماری‌های حاصل از همجواری استان کرمان با برخی کشورها گفت: به طور مثال سرخک که کلاً در کشور ریشه‌کن شده بود سال گذشته مجدد بروز کرد و وزارت مجبور به واکسیناسیون مجدد شد اما در هر حال  در استان کرمان هر ماه همه بیماری‌ها رصد، شناسایی و به وزارت اطلاع رسانی و بیماران نیز قرنطینه و درمان می‌شوند.

وی در تکمیل این بخش از سخنانش بیان کرد: در حال حاضر با پیک بیماری خاصی روبرو نیستیم اما پیش‌بینی می‌شود در دو هفته آینده با پیک سرماخوردگی ناشی از آنفولانزا مواجه شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در خصوص عدم استفاده مطب پزشکان از کارت‌خوان گفت: نظارت بر این مسئله هست و چنانچه عدم استفاده عمدی باشد، جریمه بسیار سنگینی دارد و موارد تخلف قابل گزارش به واحد شکایات معاونت درمان است.

کد خبر 1725811

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha