هند با افزایش نفرت علیه مسلمانان برای انتخابات 2024 آماده می‌شود!

گزارش منتشر شده از سوی «هندوتوا واچ» حاکی از آن است که در نیمه اول سال 2023 تعداد سخنان ناشی از نفرت ضد مسلمانان در هند به طور میانگین بیش از یک مورد در روز بوده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «رویترز»،  «هندوتوا واچ»، گروهی مستقر در واشنگتن که حملات به اقلیت‌ها را رصد می‌کند، در گزارشی اعلام کرد: در نیمه اول سال 2023 میلادی تعداد سخنان ناشی از نفرت ضد مسلمانان در هند به طور میانگین بیش از یک مورد در روز بوده است.

در این گزارش آمده است که در نیمه اول سال  میلادی 255 مدرک مستند از گردهمایی‌های مربوط به ایراد سخنرانی‌های ناشی از نفرت که مسلمانان را هدف قرار داده بودند، وجود داشته است.

این گروه از تعریف سازمان ملل از سخنان ناشی از نفرت به عنوان هر شکلی از ارتباط که از زبان تعصب آمیز یا تبعیض آمیز نسبت به یک فرد یا گروه بر اساس ویژگی هایی مانند مذهب، قومیت، ملیت، نژاد، رنگ، تبار یا یا جنسیت استفاده در گزارش خود بهره برده است.

بر اساس این گزارش، حدود 70 درصد از حوادث ضد مسلمانان در ایالت هایی رخ داده است که قرار است در سال 2024 انتخابات برگزار شود.

این گزارش نشان می‌دهد که ماهاراشترا، کارناتاکا، مادیا پرادش، راجستان و گجرات بیشترین تعداد تجمع‌هایی را داشته‌اند که مشوق عداوت و تنفر علیه مسلمانان بوده اند و ماهاراشترا 29 درصد از این حوادث را به خود اختصاص داده است.

اکثر رویدادهای نفرت پراکنی به تئوری های توطئه و دعوت به خشونت و تحریم اجتماعی-اقتصادی علیه مسلمانان اشاره داشته‌اند.

حدود 80 درصد از این رویدادها در مناطقی اتفاق افتاد که توسط حزب ملی گرای هندو به نام بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری نارندرا مودی، نخست وزیر هند اداره می شود.

انتظار می رود «نارندرا مودی» که اقداماتش علیه مسلمانان از زمان به قدرت رسیدن در سال 2014 آشکار بوده است در انتخابات عمومی سال 2024 نیز پیروز شود.

دیده بان هندوتوا گفت که فعالیت آنلاین گروه های ملی گرای هندو را ردیابی کرده ،ویدیوهای مربوط به سخنرانی‌های نفرت منتشر شده در رسانه های اجتماعی را تأیید و داده هایی از حوادث جداگانه گزارش شده توسط رسانه ها جمع آوری می کند.

این در حالی است که دولت مودی به ویژه در سال‌های اخیر وجود سوء استفاده از اقلیت ها را رد کرده است.

از سوی دیگر، گروه های حقوق بشر بارها در گزارش‌های خود، بدرفتاری با مسلمانان در زمان مودی را مورد اشاره قرار داده اند.

آنها به قانون شهروندی 2019 اشاره می کنند که توسط دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد برای مستثنی کردن مهاجران مسلمان به عنوان یک اقدام بسیار تبعیض آمیز توصیف شده است؛ یک قانون ضد تغییر مذهب که حق آزادی عقیده مورد حمایت قانون اساسی را به چالش می کشد.

همچنین تخریب املاک مسلمانان به نام حذف ساخت و سازهای غیرقانونی و ممنوعیت پوشیدن حجاب در کلاس های درس در کارناتاکا در زمانی که بهاراتیا جاناتا در آن ایالت قدرت داشت، صورت گرفته است.

کد خبر 1725701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha