«سما در آتش» نمایانگر تلاش زنان در پاسداری از ارزش های اسلامی

تهیه کننده تله فیلم «سما در آتش»، این فیلم را نمایانگر تلاش زنان در پاسداری از ارزش های اسلامی در دوران دفاع مقدس در اوج قساوت و بی رحمی دشمنان دانست.

نعیم سخراوی، تهیه کننده تله فیلم «سما در آتش»، با اشاره به راهیابی این تله فیلم به جشنواره سراسری فیلم مقاومت، به خبرنگار شبستان گفت: تله فیلم سما در آتش به مدت 107 دقیقه به همت سیمای مرکز خوزستان تولید شده و بخشی از رشادت ها و مقاومت مردم سلحشور دشت آزادگان در برابر تجاوز رژیم بعث عراق را که در حماسه ای ماندگار با استقامت و افتخارآفرینی مردم و عشایر غیرتمند عرب و رزمندگان دلاور اسلام در شکست حصر سوسنگرد دفاع کردند به تصویر می کشد.

 

وی با بیان اینکه در این تله فیلم تلاش شده نقش ارزنده زنان دلاور استان خوزستان در دوران سخت دفاع مقدس برجسته تر مطرح شود، افزود: سما مظهر زنان آزاده و مقاوم خوزستان است که با تمام وجودشان برای ماندگاری شهر و دیارشان تلاش کردند و این فیلم علاوه بر اینکه تلاش یک زن مسلمان برای پاسداری از ارزش‌های دفاع مقدس و اوج مظلومیت مردم بی‌دفاع این استان را نشان می‌دهد از سوی دیگر نمایان گر اوج قساوت و بی‌رحمی دشمنان است.

 

وی با اشاره به اینکه این فیلم اوج ایثار، مظلومیت، عشق و محبت و همچنین ولایت مداری مردم را نشان می‌دهد، تصریح کرد: برای بالا بردن کیفیت این اثر اولا سعی شد تا فیلمنامه ای منسجم وقوی نوشته شود و تحقیقات خوبی انجام گیرد و در مرحله بعد، از عوامل حرفه ای بهره مند و در نهایت امکانات خوبی برای تولید آن فراهم شود که فکر می کنم تا اندازه ای توانسته ایم با همت مدیران مرکز، مسئولان استان، فرماندهان نظامی، مردم چندین روستا و...به این هدف رسیده باشیم.

 

سخراوی، در خصوص ویژگی ها و نقاط بارز این اثر که توسط فریدالدین نیک‌جو کارگردانی شده، نسبت به سایر آثار تولیدی دیگر، اذعان داشت: یکی از ویژگی های بارز این اثر نقش فعال و تأثیر گذار عشایر عرب و زنان متعهد استان در صحنه های نبرد می باشد که بسیار مورد توجه و استقبال بینندگان قرار گرفته است.

 

وی در خصوص موضوع این فیلم، عنوان کرد: جوانی به نام بهزاد مسئول بخشی از یک پروژه پاکسازی مین و تفحص پیکر شهدا در جنوب و همسرش لعیا که خود اصلیتی جنوبی دارد همراه او می باشد، لعیا نمایندۀ مردم روستاهای محروم منطقه است که عمدتاً نیازمند آبرسانی اند؛ از سوی دیگر مهندس رزمجو که خود از رزمندگان دوران جنگ بوده در حال انجام ساخت سدی بزرگ بوده تا عملیات آبرسانی به روستاها محقق شود.

 

وی یاد آور شد: این دو پروژه همزمان مخاطراتی دارد، زیرا با رهاسازی آب و فشار حاصله، مین ها عمل کرده و باعث از میان رفتن باقیمانده پیکر شهدا از جمله خلیل صداقت پدر لعیا می شود که به عنوان فرمانده عملیاتی جنگی در این منطقه، مفاتیحی به همراه داشته و در حاشیه این مفاتیح نام افراد همراهش درج شده است.

 

تهیه کننده تله فیلم «سما در آتش»، با اشاره به دلایل پذیرفته شدن این تله فیلم، بیان کرد: دلایلی مانند حضور مستقیم مردم در جنگ، فیلمنامه قابل قبول، کارگردانی قوی، جلوه های ویژه و حضور چشمگیر بازیگران بومی که به جز نسرین مقانلو همه بازیگران این تله فیلم خوزستانی بودند، باعث شد تا این تله فیلم به بخش مسابقه جشنواره فیلم مقاومت راه پیداکند.

 

پایان پیام/

کد خبر 172562

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha