حضرت امام(ره) بزرگ ترین هنرمند انقلاب اسلامی/تحسین رئیس اداره فرهنگ و ارشاد گچساران

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد بزرگ ترین هنرمند انقلاب اسلامی را حضرت امام رضوان الله علیه دانست و گفت: یکی از هنرهای حضرت امام خمینی(ره) مردمی کردن جنگ بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» امروز (۳۰ شهریور ماه) در حاشیه آئین رونمایی از پوستر نخستین جشنواره استانی تئاتر خیابانی «معبر»، ضمن تقدیر و تشکر از مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی استان که در زمینه ترویج فرهنگ ایثار شهادت فعالیت دارند، اظهار کرد: یکی از هنرهای حضرت امام خمینی(ره)  مردمی کردن جنگ بود، یعنی باید طوری عمل کنیم که همه ملت ایران خود را صاحب دفاع مقدس بدانند، زیرا که همه مردم کشور در جنگ نقش داشتند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد برترین کار در حوزه دفاع مقدس را اندیشه کردن دفاع مقدس دانست و گفت: نمایش تئاتر «صدام در دام» شهرستان گچساران به صورت گردشی در دوران دفاع مقدس هر روز در یک یگان با توجه به اثرگذاری آن انجام شد که در نهایت صدام در دام هم افتاد.

وی با اشاره به اینکه موضوعات فرهنگی دیربازده بوده و با توجه به تاثیرگذاری بر افکار، دیرتر اثر خود را بر جای می‌گذارند، افزود: حضرت امام خمینی (ره) می‌فرماید «به فکر این باشید که آمریکا برای ۵۰ سال دیگر شما برنامه دارد، فکر نکنید که الان پیروز شدید».

سرهنگ خواست خدایی ضمن تاکید بر اینکه دشمنان اتاق فکرهای خوبی دارند و در زمینه‌های فرهنگی بر افکار و اندیشه‌های مردم ما کار می‌کنند، ادامه داد: اتاق فکر آنها گاهی اوقات بر ما تحمیل می‌شود که خود ما نیز از آن خبر نداریم و باید در این زمینه هوشیار و بیدار باشیم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد بزرگ ترین هنرمند انقلاب اسلامی را حضرت امام رضوان الله علیه دانست و بیان کرد: در زمان جنگ پرچم‌هایی که روی آن نوشته بود «سلاح تبلیغات برنده‌تر از سلاح جنگ است» این سخن حضرت امام(ره) بود که نقش فرهنگ و تبلیغات را می‌رساند.

وی یادآور شد: یکی دیگر از هنرهای حضرت امام (ره) مردمی کردن جنگ بود که در اوایل جنگ تا مردم به صورت بسیج عمومی وارد جنگ نشدند، جهاد و پیروزی در حصر آبادان، فتح خرمشهر و سایر عملیات‌ها حاصل نشد.

سرهنگ خواست خدایی خاطرنشان کرد: این امر نشانه تاثیرگذاری هنر بوده که هم می‌تواند تاثیر مثبت برای دوستان و هم تاثیر منفی به عنوان جنگ روانی دشمنان باشد.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر ما بتوانیم این تاثیر را در کارهای هنری داشته باشیم، می‌توانیم روحیه مردم را برای مقابله با استکبار و دشمنان بالا ببریم و هم می‌توانیم با فرهنگ و هنر روحیه آنها را تضعیف کنیم.

وی ادامه داد: اگر امروز بخواهیم شعاع برد نظام جمهوری اسلامی را در زمینه فرهنگ و هنر نگاه کنیم، می‌بینیم که مقاومت تا فراتر از مرزها رفته و زمانی در شلمچه، فکه و طلائیه با دشمن می‌جنگیدیم ولی هم اکنون در دریای مدیترانه و حتی در دل آفریقا ما می‌بینیم که فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت از آن پیروی می‌کنند که این نشانه برد فرهنگ، تبلیغات و اثرات فرهنگی است.

سرهنگ خواست خدایی اظهار کرد: ما در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس برنامه‌های خوبی را پیش بینی کردیم که با همکاری و تعامل با دستگاه‌های فرهنگی بتوانیم کار را به پیش ببریم.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همکاری بسیار خوبی در گذشته بین دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی استان با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس صورت گرفته که امیدواریم این همکاری‌ها نیز تداوم داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه سوژه‌ها و پتانسیل‌های خوبی در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد، افزود: ما سرداران بین المللی مظلومی از جمله سردار شهابی‌فر، سردار گشتاسبی، سردار عظیمی‌فر، سردار جمشیدی، سردار دولت آبادی که افتخارات این شهر و استان هستند را داریم و می‌طلبد برخی از معابر مهم را به نام این عزیزان نام گذاری کرد؛ ضمن اینکه شهدایی مثل سردار اورنگ، شهید زرین، شهید بازگیر، شهید هرمزپور و دیگران را داریم.

سرهنگ خواست خدایی بیان کرد: در شهرستان گچساران یک شهید زنده به نام سردار «علی فضلی» را داریم که موسس سپاه گچساران هستند و به عنوان یک سوژه ملی و یک شهید زنده به تمام معنا مطرح است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن تحسین رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گچساران به دلیل انتخاب این سوژه یعنی تئاتر خیابانی «معبر»، گفت: این بنیاد در کنار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری این جشنواره و برنامه‌های حوزه دفاع مقدس خواهد بود.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست ضمن تقدیر تشکر از امین درخشان، مدیر کل فرهنگ ارشاد اسلامی استان، گفت: از زمان حضور وی در این اداره، تحول ارزشمندی در حوزه فرهنگ و هنر ایجاد شده است.

بهنام صمدی فر خاطرنشان کرد: ما دست مدیرانی که در حوزه فرهنگ به ویژه فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت می‌کنند را می‌بوسیم.

وی افزود: در زمینه یادواره شهدای هنرمند و جشنواره تئاتر خیابانی دفاع مقدس که در حوزه ایثار شهادت بوده، همکاری لازم را خواهیم داشت.

صمدی فر ادامه داد: دولت سیزدهم و شخص رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور توجه ویژه‌ای به حوزه ساخت فیلم در حوزه ایثار و شهادت دارند و در این راستا تاکنون قراردادهایی منعقد شده است.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دولت سیزدهم در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به ویژه در حوزه فیلم مستند هزینه‌هایی را انجام داده است.

کد خبر 1725143

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha