به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی تقوی، دبیر چهارمین دوره مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان جهان، امروز (25 شهریور) در آیین اختتامیه چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان در تبریز با موفق ارزیابی کردن این دوره از مسابقات، گفت: برگزاری این مسابقات در این استان زمینه ساز ایجاد جریان فرهنگی و چتری معنوی در سطح استان و تشهر بریز شد.
وی دستاوردهای ماندگار این دوره از مسابقات را تشریح کرد و افزود: ایجاد و برقراری ارتباط معنوی ویژه میان مردم تبریز و قرآن کریم طی روزهای برگزاری مسابقات از دیگر دستاوردهای این رویداد قرآنی بود.
حجت الاسلام تقوی افزود: متسابقین و شرکت کنندگان خارجی نیز با حضور در ایران و تبریز با پیشرقت های این استان و ایران اسلامی آشنا شدند و ثابت گردید که با وجود تمامی تحریم ها ایران اسلامی به پیشرفت های علمی متعددی دست یافته است.
به گفته وی، برگزاری مسابقات قرآن در سطح دانشجویی نیز از دیگر ویژگی های این دوره به شمار می رود که توانست توسعه معنویت در فضای علمی دانشجویی را در سایه قرآن و تمسک به آن نهادینه ساخته و باعث گردد، دانشجویان در سایه این مسابقات حق طلبی را تمرین و تثبیت کنند.
وی در ادامه مباحث مطرح در حوزه بیداری اسلامی، اعتراض به ساخت فیلم توهین آمیز و مباحث دیگر در طول برگزاری این مسابقات را زمینه ساز ایجاد فضای حق طلبی در حوزه دانشجویی در سایه این مسابقات دانست.
حجت الاسلام تقوی افزود: به برکت قرآن و مکتب اهل بیت علم از سیطره اندیشه های مادی خارج و در سطح اسلام فراگیر و جاری و ساری شده است.
دبیر مسابقات قرآنی تبریز خاطرنشان کرد: بررسی و تبیین ابعاد شخصیتی و معرفتی امام صادق (ع) به عنوان رییس مکتب فقه جعفری از دیگر دستاوردهای مهم این مسابقات به شمار می رود.
وی در خاتمه با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی همیشه پشتیبان دانشجویان و قرآن پژوهان است از دست اندرکاران برگزاری این مسابقات به ویژه شهرداری تبریز قدردانی کرد.
پایان پیام/
نظر شما