حسین جلالی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در مورد جایگاه مساجد در بحث فرهنگ سازی در جهت تقویت عفاف و حجاب در جامعه گفت: در بحث عفاف و حجاب همه دستگاهها مسئول هستند. مساجد نیز با توجه به اینکه قرارگاه دینی و فرهنگی در کشور به شمار می آیند، می توانند در این جهت نقش محوری را عهده دار شوند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع مساجد می توانند در جهت فرهنگ سازی و تبیین آثار عفاف و حجاب در جامعه موثر باشند. مساجد می توانند در این جهت یا الگوسازی و یا الگودهی کنند یا براساس قانون مجاورت کسانی که به مساجد می آیند از آنجا عبرت گیری کنند.
وی ادامه داد: مسجد مرکز ایده ها و تبیین هدایت ها، راه ها و روشها است. اگر جوانان از مسجدی استقبال کنند می توانند در همه امورات اجتماعی و فرهنگی شان مساجد را محور قرار دهند. بر فرض مثال در مورد دوست یابی می توانند از آیین و روش حاکم در مسجد پیروی کنند و دوستان خود را از بین همسالانی که به مسجد می آیند انتخاب کنند. یا افرادی که به دنبال افراد مطمئن، با اصالت و ریشه دار برای ازدواج هستند می توانند در این زمینه به افرادی که به مساجد رفت و آمد می کنند، رجوع کنند.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس تاکید کرد: پیامبر گرامی در صدر اسلام عموم امور و مسائل حکومت اسلامی را در مسجد النبی انجام می دهند. ما نیز می توانیم از مساجد در بسیاری از امور اجتماعی و فرهنگی استفاده کنیم. عفاف و حجاب نیز که از احکام مهم اسلام است می تواند در مسجد تبیین، نهادینه سازی و الگو دهی شود، بنابراین مسجد در این جهت می تواند سهم بسزایی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: ما در مساجد کانون های فرهنگی هنری، بسیج، هیات امنا، امام جماعت و مردم را داریم، کانون های فرهنگی و هنری می توانند با ابزار فرهنگ و هنر خیلی از کارهای که خطابه و سخنرانی نمی تواند انجام دهد را انجام دهند. هنر در عمق جان انسان رسوخ و نفوذ می کند، اینها می توانند بوسیله کارهای هنری همانند تئاتر، نمایش، انیمیشن سازی، بر خط ها و فیلم ها به اهمیت مسئله عفاف و حجاب بپردازند. واقعیت امر این است که این کانون ها با کودکان، جوانان و نوجوانان ما سروکار دارد و می توانند این موضوع را از همان ابتدا برای آنها نهادینه کنند.
انتهای پیام/
نظر شما