جلال قربانی، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان در گفتگو با خبرنگار شبستان افزود: عزاداری های استان زنجان در سطح ملی و بین المللی مطرح شده است، لذا باید طوری برنامه ریزی کرد تا مراسم های جشن و شادی ها نیز در این استان نهادینه شود.
وی با اشاره به اینکه عزاداری های مردم استان زنجان در ایام محرم به صورت خودجوش انجام می گیرد، ادامه داد: متاسفانه در اعیاد و ولادت های ائمه اطهار (ع) کمتر این مردمی بودن را شاهد هستیم.
این مقام مسئول با بیان اینکه بریاز هیئت های مذهبی استان نسبت به عزاداری ها افراطی عمل می کنند، ابراز کرد: متاسفانه این هیئت ها با عزاداری های خود تا پاسی از شب برای مردم مزاحمت ایجاد کرده و حتی در بعضی موارد خواسته و یا نا خواسته انحرافات فکری را در بین جوانان ترویج می کنند.
وی با یادآوری اینکه ائمه اطهار (ع) در روایات بسیاری فرموده اند که شیعیان در شادی های ما شاد و در غم های ما نارحت باشند، افزود: دهه کرامت فرصت بسیار خوبی است تا این فرهنگ در بین مردم نهادینه شود.
قربانی با بیان اینکه مردم استان زنجان با حضور خود در جشن های این دهه اثبات کنند که مردمی افراطی نیستند، اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری جشن ها و مراسمات ویژه دهه کرامت استان زنجان در این رابطه نیز در سطح کشور مطرح شود.
وی واگذاری مراسمات و جشن ها به مساجد و فعالان مسجدی را اقدام بسیار خوبی در راستای مردمی کردن این مراسمات عنوان کرد و بیان داشت: واگذاری مسائل مذهبی و دینی به مردم می تواند گام مهمی در موفقیت و رسیدن به اهداف تعیین شده باشد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به تاثیرگذاری فرهنگی برنامه های دهه کرامت بر آحاد جامعه ابراز کرد: برنامههای این دهه باید به گونه ای باشد که موجب ارتقای سطح فرهنگی و بینش دینی تمام اقشار جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان شود.
پایان پیام/
نظر شما