وقف در قاین 800 سال قدمت دارد

رئیس اداره اوقاف قاین با اشاره به قدمت 800 ساله وقف عام در این شهرستان، گفت: بزرگترین و قدیمی ترین وقف قاین مربوط به حوزه علمیه جعفریه است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، حجت الاسلام و المسملین پرویز بخشی پور، رئیس اداره اوقاف قاین از وجود یک هزار و 300 مورد نیت وقف در این شهرستان خبر داد و گفت: 85 درصد نیات واقفان مربوط به عزاداری امام حسین(ع) است.

 

وی با بیان اینکه بایستی برای هدایت نیات وقف به سمت مسایل فرهنگی تلاش شود، اظهار داشت: اکنون عزاداری امام حسین اشباع شده و نیاز است که برای سایر ائمه اطهار وقف صورت پذیرد چرا که اکنون در ایام فاطمیه، صادقیه و علویه هیچ وقف عزاداری وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه کار قرآنی در این شهرستان کمرنگ است، توصیه کرد: وافقان نیات خود را به سمت امورات قرآنی سوق دهند.

 

رئیس اداره اوقاف قاین ادامه داد: در قاین موقوفه درمانی وجود ندارد اما یک ساختمان 4 طبقه مرکز تخصصی پزشکان در زمین وقفی ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفته است.


حجت الاسلام بخشی پور با تاکید بر معرفی و تبیین وقف، تصریح کرد: تاکنون نشست هایی با علما برای تبیبن فرهنگ وقف داشته ایم که امید است این نشست ها مثمر ثمر واقع شود.

 

وی با مقایسه ای در خصوص وضعیت وقف و موقوفه خواری در قبل و بعد از انقلاب، گفت: قبل از انقلاب به لحاظ مخالفت حاکمیت زمان با وقف، در این خصوص مشکلاتی به وجود آمده بود اما امروزه با توجه به حاکمیت اسلامی در جامعه اقشار روشنفکر و متدینین در کمک به ترویج فرهنگ وقف کم توجه هستند.


به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف خراسان جنوبی، حجت الاسلام بخشی پور تاکید کرد: چنانچه ادارات به اهمیت وقف در جامعه پی ببرند تمام مسایل حقوقی فعلی که وقت بسیاری را از کارکنان اوقاف می گیرد حل خواهد شد.

 

وی بحث بروز رسانی اجارات موقوفات در قاین را بسیار خوب ارزیابی کرد و یادآور شد: بیش از 90 درصد اجاره موقوفات در قاین بروز شده است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 172314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha