به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان کرمان از مسیر پیادهروی نجف به کربلا؛ شماره برخی از عمودهای این راه برای رهروانی که طی طریق عاشقی میکنند؛ معنای خاصی دارد.
عمود شماره ۳۱۳ دقیقاً یکی از همین عمودها است؛ آنها که تا رسیدن به شماره ۳۱۳ عمود به عمود با خجالت از گناه، یا به شوق وصال و یا نه، به امید نگاهی پیش آمدهاند، وقتی به اینجای راه میرسند حال دلشان جور دیگری میشود؛ جوری که رجاء بر خوف و شوق بر انزوا غلبه دارد.
اصلاً پای عمود ۳۱۳ که میرسی ناخودآگاه حال دلت عوض میشود؛ حس قرابتی بزرگ تو را به گفتن ناگفتههایی میکشاند که البته امام علیه السلام خود به آن آگاه است و برای همین فرمودند" ما در رعایت حال شما کوتاهی نکرده و یاد شما را از خاطر نبرده ایم"
آنها که شوق رسیدن به عمود ۳۱۳ داشته اند، پای آن عکس یادگاری می اندازند و عَلَم "یا قائم آل محمد" برپا میکنند.
دختری جوان آن سوی جاده مقابل عمود ۳۱۳ ایستاده و به دور از چشم دیگران، تنها و در خلوت خود آرام و بیصدا میگرید.
زائر دیگری در آن نزدیکی انگار پای عمود ۳۱۳ که رسیده، به زمین چسبیده و دل رفتن نداشته باشد و بخواهد در پناه امام خود مأوا بگیرد.
یکی از زائران میگوید: عدد ۳۱۳ برای شیعه عدد خاصی است و ما امیدواریم خداوند آنقدری به ما عمر بدهد که ظهور حضرتش را درک کرده و شهدایی چون حاج قاسم و ابومهدی و عماد مغنیه و... را در رکاب ایشان ببینیم.
از آغاز مسیر، خیلی ها با نصب تراکت امام زمانی بر پشت کولهها قدم هایشان را نذر ظهور کرده اند و موکبی در همان ابتدای راه این تراکتها را توزیع و بر کولهها نصب میکند.
خیلیها در این مسیر نشانه ای امام زمانی با خود حمل می کنند؛ از پرچمهای کوچک گرفته تا پارچهنوشته هایی که بر پشت چادرهای بانوان نصب میشود.
و من از ابتدای راه؛ عمود به عمود تا ۳۱۳ پیش آمده ام که خودم را با کمک امامم پیدا کنم؛ من خودم را با همه کاستیهایم بر امامم عرضه کردهام و گفته ام: یَا أَیُّهَا الْعَزِیزُ مَسَّنَا وَأَهْلَنَا الضُّرُّ وَجِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْکَیْلَ وَتَصَدَّقْ عَلَیْنَا إِنَّ اللَّهَ یَجْزِی الْمُتَصَدِّقِینَ (۸۸یوسف)
من پای عمود ۳۱۳ ایستاده ام تا امامم تصدقی کرده و پیمانهام را پُر کند؛ من به این لطف پدرانه امامم دل بستهام و وجودم مالامال از امید به عطای مهربانانه است.
عمود ۳۱۳ را با چراغانی کردن و نصب پرچمهای سرخ حسینی و سبز مهدوی آراسته اند؛ اصلاً این عمود بین همه عمودها تک است؛ عمودی که شبیه عمودها دیگر این راه نیست.
نظر شما