علی اصغر دریایی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان اظهار کرد: کردستان دو سال است که قدمگاه زائران اربعین حسینی است که از مرز باشماق به سمت کربلا عزیمت میکنند.
وی افزود: این جریان پیادهروی آثار معنوی زیادی در رشد اخلاقی جامعه دارد چرا که توسل به نوه پیامبر و مدد گرفتن از اولیای الهی اثرگذار است و از بعد مادی هم برای استان توسعهآفرین است.
دریایی اربعین را راهی برای معرفی استان کردستان و جاذبههای گردشگری استان خواند و گفت: کردستان استانی فرهنگی است و مردم میتوانند از سایر نقاط کشور فرهنگی بودن کردستان را ببینند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اضافه کرد: ارشاد اسلامی کمیته فرهنگی این رویداد را برعهده دارد که با هدف وحدت افزایی معرفت افزایی، اطلاع رسانی به زائران و معرفی کردستان فرهنگی در قالب فعالیت محتوایی، تبلیغی و رسانهای کار میکند.
وی عنوان کرد: طراحی بنر و موشنگرافی از اطلاعات مسیرها برای زائران اربعین حسینی از جمله فعالیتهایی است که توسط این کمیته انجام میشود و تیم رسانهای نیز در مرز باشماق برای تهیه محتوا فعالیت خواهند داشت.
دریایی طراحی فضای محیطی با ۲۸ طرح بنر و بامضمون اشعار کردی درباره امام حسین(ع) را از دیگر اقدامات در دست اقدام خواند و افزود: اهل سنت محب اهل بیت و نوه پیامبر هستند و عشق و دلدادگی این مردم کار جدیدی نیست اما باید بازگو و اطلاعرسانی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان خاطرنشان کرد: اداره ارشاد اسلامی کردستان در مرز باشماق، دفنوازی، اجرای تعزیه، اجرای نمایش خیابانی، نمایشگاه عکس عاشورایی و اربعینی، فعال بودن مواکب فرهنگ و هنر در کل استان، راهاندازی مواکب جمعیت جوانی، عفاف و حجاب و جهاد تبیین و اجرای طرح نقاشی ویژه کودکان، برگزاری مسابقه موبایلی در ایام اربعین را انجام میدهد.
وی گفت: اربعین رویدادی جهادی و بینالمللی است و هیچ تجمعی مثل اربعین نیست که از کشورهای مختلف با نگاههای مختلف در آن مشارکت داشته باشند.
نظر شما