عصر امام صادق(ع) عصر طلایی دانش است

کارشناس برنامه سمت خدا عصر امام صادق(ع) را عصر طلایی دانش عنوان کرد و گفت: این امام بزرگوار نقش گسترده ای در انتشار مکتب اهل بیت داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، کارشناس برنامه سمت خدا شب گذشته(21 شهریور) در مسجد جامع مریانج با بیان اینکه مذهب تشیع از امام جعفر صادق(ع) برگرفته شده است، گفت: در دوران حکومت بنی عباس، شرایط و موقعیت خاصی برای امام صادق (ع) به وجود آمد که موجب نشر و گسترش دین اسلام و مذهب تشیع شده است.
 

وی با اشاره به اینکه امام صادق (ع) بیش از 5 هزار نفر شاگرد داشتند، افزود: این در حالی است که بزرگان اهل سنت چون مالک بن انس، ابوحنیفه، سفیان ثورى، سفیان بن‏عیینه، ابن جریح و روح ابن قاسم‏ ریزه خوار خوان دانش بیکران او بودند.
 

وی با بیان اینکه در دوره امامت امام صادق(ع) مسلمانان بیش از پیش به علم ودانش روى آوردند، تصریح کرد: در بیشتر شهرهاى قلمرو اسلام به ویژه مدینه، مکه، کوفه و بصره مجالس درس و مناظره‏هاى علمى دایر و از رونق خاصى برخوردار شدند.
 

کارشناس برنامه سمت خدا اظهار داشت: سفرهاى اجبارى و اختیارى ‏امام به عراق و به شهرهاى حیره، هاشمیه و کوفه باعث شد علوم و معارف اهل بیت ‏را بیان و در همه‏جا منتشر کند.
 

وی با اشاره به احادیت ائمه اطهار(ع)، گفت: از 60 هزار احادیث امامان معصوم(ع) 40 هزار حدیث مربوط به امام صادق(ع) است.
 

حجت الاسلام فرحزاد با اشاره به اینکه امام جعفر صادق(ع) را رئیس مذهب شیعه می‌گویند و مذهب ما به مذهب جعفری معروف شده است، تصریح کرد: این نام‌گذاری به خاطر وجود مذاهب دیگر در زمان امام جعفر صادق(ع) است.
 

وی با بیان اینکه ضرورت جامعه ما فرهنگ انتظار است، افزود: باید ظهور حضرت را رصد کنیم تا قبل از ظهورش آماده باشیم و در این خصوص مطالعه کنیم تا آمادگی کسب شود.
 

وی ضرورت دیگر در شناخت امام زمان(عج) را ضرورت فرهنگی عنوان کرد و گفت: هر کسی متناسب با شخصیت، سعه وجودی و قدرت تأثیرگذاری خود باید به دنبال مطلب باشد.
 

وی گفت: امروزه در جامعه ای ما هنرپیشه، سیاستمدار و بازیکنان از جایگاه والایی برخوردارند زیرا هنوز جایگاه معنویت و ولایت برای ما به خوبی جا نیفتاده است.
 

کارشناس برنامه سمت خدا با اشاره به اینکه دنیا فانی است، ابراز داشت: سلیمان نبی آخرین پیامبری است که وارد بهشت می شود زیرا در روز قیامت 300 هزار سال برای اموال دنیایی خود باید پاسخگو باشد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 171944

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha