به گزارش خبرگزاری شستان از گیلان، غلامرضا ملک علیپور، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان، امروز(21 شهریور) در جمع خبرنگاران، اردوهای جهادی را بزرگترین و تاثیر گذارترین عملیات فرهنگی استان دانست و گفت: با توجه به تاکید ویژه ای که امسال بر کارهای فرهنگی در کنار برنامه های جهادی صورت گرفت، این کار با استقبال خوبی همراه بود.
وی با بیان اینکه دانشجویان شرکت کننده در این طرح در راستای محرومیت زدایی روستاها و مناطق دور افتاده حرکت می کنند، افزود: بیشترین گروه جهادی استان امسال به شهرستان های تالش، رضوانشهر، شفت و فومن اعزام شدند.
ملک علیپور، به انجام پروژه های کوچک و بزرگ در سطح استان توسط گروه های جهادی اشاره و تصریح کرد: 6 مورد پل سازی برای عبور خوردرو، 57 مورد بازسازی، مرمت و زیبا سازی مدارس و یک مورد ساخت کامل یک مدرسه در سیاه بیل رضوانشهر از کارهای انجام شده امسال دانشجویان اعزامی به مناطق محروم است.
وی به اولین بازگشایی دو راه روستایی 5/3 و 5/1 کیلومتری در طرح جاده سازی توسط گروهای جهادی اشاره کرد و گفت: اینگونه فعالیت ها انگیزه روستاییان و حضور جوانان دانشجو در اردوهای جهادی را بیشتر می کند.
ملک علیپور، اظهار کرد: دانشجویان در طول سال مصوبات اردوهای جهادی را نیز از مسئولین مطالبه می کنند و بر اساس تحقیق و توانایی استان، با امکانات و پشتیبانی خود با شوراها و دهیاری ها عرصه فعالیت های مختلف همچون فرهنگی معرفتی، بهداشت و درمان، علمی و آموزشی، دامپروری و کشاورزی و مهارت آموزی را انتخاب و به ارایه خدمت در بین روستاییان می پردازند.
فاطمه نژادی، کارشناس سازندگی و کارآمد سازی سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان نیز در این نشست گفت: اهداف و فلسفه اردوهای جهادی خودسازی جوانان دانشجو و نیز حضور مستقیم آنان در مناطق محروم برای آشنایی و درک شرایط در کنار توقعات نامعقول جوانی، است.
وی با بیان اینکه این دانشجویان در آینده مدیران کارآمدی برای نظام خواهند شد، افزود: مزایای حضور در این اردوها برای دانشجویان و مردم محروم مناطق بیش از تصور است.
نژادی، محرومیت زدایی فرهنگی در شهرها و روستاها را اولین هدف و بزرگترین انگیزه دانشجویان طرح جهادی عنوان کرد.
وی گفت: برگزاری کلاس های علمی و آموزشی همچون قرآن و احکام، برگزاری مباحث دینی و اعتقادی با اولویت بحث مهدویت و نیز مهارت آموزی در رشته های مختلف هنری ارتباطی است که دانشجویان در کنار مردم محروم یک منطقه برقررا می کنند.
نژادی، ادامه داد: در اردوهای جهادی دانشجویان با انتقال آموزه های دینی و اعتقادی خود به مخاطبان، می توانند به عنوان یک الگوی موفق در ارایه عدالت محوری، زمینه سازی ظهور حضرت بقیه الله عظم را فراهم کنند.
پایان پیام/
نظر شما