به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مهدی میرزابابایی، مشاور ارتباطات و روابط عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، امروز (21 شهریور) در این گردهمایی بر تغییر نگرش جهت بهبود وضعیت موجود در به کارگیری نیروهای مددکاری تاکید کرد.
وی به طرحی بودن و استفاده اکثر نیروهای مددکاری، جهت رفع کمبود نیرو و تامین نیروی انسانی از مددکاران در جایگاه کاری دیگر غیر از تخصص خود اشاره کرد و افزود: با هماهنگی معاونت درمان دانشگاه تدابیر مناسبی برای رفع این مشکل اتخاذ شد.
میرزابابایی اضافه کرد: مددکاری یعنی یاری رساندن و خدمت به افراد جامعه و نیازمندان و رفع مشکلات آنان با علم، دانش و مهارت فردی در عین حال خودداری از اقدامات احساسی با توجه به احساسات و عواطف مددجو و حفظ اسرار و در نهایت ایجاد اعتماد دوسویه بین مددجو و مددکار است.
مشاور ارتباطات و روابط عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه تغییر نگرش نسبت به مددکاران میسر نمی شود مگر با آموزش و اطلاع رسانی به همکاران و مردم، اظهار کرد: باید تغییر نگرش را از خودمان شروع کنیم و با اعتماد به نفس و خودباوری، اعتمادسازی برای مدیران و اثبات تاثیرگذاری مددکاران، جلب مشارکت رسانه ها و خیران را دنبال کنیم.
میرزابابایی خواستار تشکیل سازمان نظام مددکاری و تشکل های صنفی مددکاری شد و ابراز امیدواری کرد: در سال های آتی شاهد پیشبرد اهداف مددکاری و اتقاء جایگاه آن باشیم.
مشاور ارتباطات و روابط عمومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان اهداف این نظام مددکاری را افزایش حمایت از مددکاران، افزایش مالی حوزه درمان و افزایش رضایت مراجعان و مردم برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما