در فرهنگ دینی ما داستان نویسی به دنبال رشد و تعالی انسان است

<BR> عصر دوشنبه 20 خرداد، برگزیده های نخستین دوره جشنواره ی ادبیات داستانی «مسیر بیداری»، در تالار استاد شهناز خانه ی هنرمندان ایران مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاری شبستان،  در اختتامیه ی این جشنواره که به همت بسیج هنرمندان تهران بزرگ و با همکاری خانه ی هنرمندان ایران برگزار شد، «سید علی سادات حسینی» مسئول سازمان بسیج هنرمندان تهران بزرگ به همراه چهره های شناخته شده ی حوزه ی ادبیات داستانی از جمله «فیروز زنوزی جلالی»، «صادق کرمیار»، «سهیل محمودی» و «رضا امیرخانی» نیز حضور داشتند.


«سید علی سادات حسینی» در بخشی از این مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) گفت: «موضوع قصه گویی و داستان گویی ریشه ای عمیق در فرهنگ و هنر کشور ما دارد. شاهکار های بزرگی همچون مثنوی معنوی، شاهنامه ی فردوسی و صد البته قرآن، نمونه های بارز این ریشه در کشور ما هستند. آیات زیادی از قرآن به صورت قصه و داستان است و حتی نام یکی از سوره های قرآن «قصص» می باشد که همه ی این موارد دلالت بر اهمیت دادن به داستان گویی و قصه گویی دارد».


سادات حسینی تاکید کرد: «هم در فرهنگ دینی و هم در فرهنگ ملی ما، داستان و قصه گویی وسیله ای برای بیان اخلاق و ارزش ها بوده و در قرآن، مثنوی و شاهنامه، به عنوان شاهکارهای قصه گویی، داستان نه برای داستان، هنر نه برای هنر، بلکه برای رشد و تعالی انسان به کار برده می شود و اینجاست که بحث داستان نویسی مفهوم پیدا می کند».


در ادامه «میلاد جباری مولانا» دبیر جشنواره ی ادبیات داستانی «مسیر بیداری»، ضمن تشریح مراحل این جشنواره عنوان کرد: «این جشنواره یک جشنواره ی خودجوش بسیجی است که با اهتمام به اهداف والای انقلاب اسلامی، امام، ولایت و بیداری اسلامی سعی دارد در راستای نام این جشنواره یعنی «مسیر بیداری» گام بردارد. خوشبختانه استقبال از این جشنواره به حدی بود که ما را در انجمن ادبیات داستانی بسیج هنرمندان تهران بزرگ بر آن داشت تا برای علاقه مندان نوقلم و خلاقی که در این جشنواره شرکت کرده اند کلاس های ویژه ای را تشکیل دهیم تا در آینده ای نزدیک شاهد تحول و شکوفایی هر چه بیشتر ادبیات داستانی در حوزه ی مسیر بیداری باشیم».


بنا به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان، آیین پایانی جشنواره  ادبیات داستانی «مسیر بیداری» با تقدیر از برگزیدگان به کار خود پایان داد. اسامی برگزیدگان این جشنواره به شرح زیر است:


داستانک (گروه سنی بزرگسال):
1- «محمد مبینی» برای نگارش «بحرین»
2- «حامد آهنگر مرادی» برای نگارش «دست های عاشق»


داستان کوتاه (گروه سنی بزرگسال):
1- «شکوفه کامروایی» برای نگارش «بادام های بهشتی»
2- «گلیا توانگر» برای نگارش «روز های گل اناری باغ»
3- «فرشیده تجریشی» برای نگارش «بدرقه»
داستانک (گروه سنی جوان):
1- «سبا مختاری» برای نگارش «کفش هایت را بکن»
2- «منیره نظری» برای نگارش «عینک»


داستان کوتاه جوان (گروه سنی جوان):
1- «فاطمه بهروز فخر» برای نگارش «از بابایم بگو»
2- «ابوذر قاسمیان» برای نگارش «پروانه ای در موهای توست»
3- «سید حسین موسوی» برای نگارش «خط مرزی»
داستان کوتاه (گروه سنی کودک و نوجوان):
1- «آسیه مختاری» برای نگارش «نجاری»
 

پایان پیام/

کد خبر 171746

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha