دکتر محمدعلی محققی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار شبستان با بیان این مطلب گفت: چون در نظام ارایه خدمات سلامت، دانشگاهها محور هستند وجود بیمارستان جامع زنان در دانشگاههای علوم پزشکی میتواند تسهیلات فراوانی برای بانوان فراهم کند.
وی افزود: هر دانشگاه علوم پزشکی تربیتکننده نیروی انسانی در رده پزشکی عمومی است و دانشگاههایی که دستیار تخصصی تربیت میکنند باید نسبت به دایر کردن بیمارستان جامع زنان تلاش کنند.
محققی اظهار کرد: ایجاد بیمارستان جامع زنان در دستور کار وزارت بهداشت است همچنین این موضوع در اجلاس رؤسای دانشگاهها مطرح شد و در حال حاضر بعضی از دانشگاههای علوم پزشکی این بیمارستانها را دایر و فعال کردهاند و سایر دانشگاههای علوم پزشکی هم در تلاش هستند تا بیمارستان عمومی مرکزی خود را با تغییراتی به بیمارستان جامع زنان تبدیل کنند.
اصلیترین لازمه بیمارستان جامع زنان تقویت نیروی انسانی است
محققی با اشاره به اینکه اصلیترین لازمه این سیاست تقویت نیروی انسانی و جذب نیروی متخصص کافی و لازم است، گفت: در حال حاضر در اکثر مراکز استانها بیمارستان جامع زنان دایر شده و در سایر دانشگاههای علوم پزشکی نیز باید این بیمارستانها دایر شود.
وی در خصوص تأمین نیروی پرستاری و متخصص بیمارستان های جامع زنان نیز اظهار کرد: اگرچه در بخش پرستاری به ظرفیت بیشتری از نیروی انسانی احتیاج داریم، اما در ارایه خدمات پرستاری در این بیمارستانها مشکلی وجود ندارد و در قسمت تخصصی و پزشکی عمومی به اندازه کافی متخصص و پزشک خانم در استانها در اختیار است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: البته در بخش تخصصی همه نیازها تأمین نشده و طبعا با ورود گروههایی که هر ساله فارغالتحصیل میشوند و درصد خانمها در بین آنها رو به افزایش است پاسخگوی نیاز تأمین نیروی تخصصی خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما