«در بابِ دریغ و پنهانِ تئاتر ما»/ «صداهای شهر؛ موسیقی در فضای عمومی»

دومین شماره‌ ماهنامه «شبکه آفتاب» با مطالب متنوعی در زمینه های فرهنگی، هنری و اجتماعی منتشر شده که ازمهمترین مطالب آمده در آن می توان به یادداشت محمدچرم شیر با عنوان«در بابِ دریغ و پنهانِ تئاتر ما» اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،  دومین شماره‌ ماهنامه «شبکه آفتاب» منتشر شد. این مجله فرهنگی هنری که به مدیریت رضا حداد کارگردان تئاتر و به سردبیری مازیار حبیبی‌نیا منتشر می‌شود، در شماره جدید، طرح روی جلد خود را به موسیقی در فضای عمومی اختصاص داده است.

 

در بخش اجتماعی پرونده‌ای درباره «فرآیند چانه‌زنی تا تخفیف» به چاپ رسیده است. در این پرونده چراییِ چانه‌زنی و تخفیف‌گرفتن بررسی شده است. در یکی از مطالب این بخش آمده است: «چانه‌زدن پدیده‌ای‌ست جهانی که دنیا را می‌چرخاند. چانه‌زدن باعث گرم‌ماندن بازار و رفت‌و‌آمد پول می‌شود. چانه‌زدن گفت‌وگوی ظریفی‌ست که به تجارت بُعد انسانی‌تری می‌دهد...»


«حرف بزن خاطره» عنوان یادداشتی‌ است از محمد چرم‌شیر که با عنوانِ فرعیِ «در بابِ دریغ و پنهانِ تئاتر ما» در بخش تئاتر مجله دیده می‌شود. چرم‌شیر در بخشی از یادداشتش نوشته است: «تئاتر ما تئاتر پنهان کردن است. تئاتر دریغ کردن از دیگران و دریغ شدن از انتقال تجربه و دانش دیگران...».

 

«از فیلم تا تئاتر در آثار ایفو فان‌هوفه» عنوان مطلبی است درباره آثار کارگردان تئاتر هلندی که همراه با گفت‌وگوی اختصاصی با او در بخش تئاتر شماره جدید «شبکه آفتاب» چاپ شده است. چند روزی با یوجنیو باربا، دراماتورژی سه‌گانه باربا و دو مطلب درباره افتتاحیه المپیک لندن از دیگر مطالب بخش تئاتر مجله است.

 

اما «ناتمام‌ها؛ فیلم‌هایی که هرگز ساخته نشدند» عنوان پرونده‌ای است که در بخش سینمای جهان این شماره از «شبکه آفتاب» منتشر شده است. بخش سینمای مستند ایران نیز گفت‌وگویی است با فرهاد ورهرام مستند سازِ نامی ایران.

 

«صداهای شهر؛ موسیقی در فضای عمومی» عنوان پرونده‌ی بخش موسیقی است با این توضیح که «موسیقی اولین هنری بود که از چنگ طبقه‌ خاصی به نفع عموم مصادره شد و ...» در بخش موسیقی همچنین مطالبی درباره جشنواره خیابانی «بی‌تی ریور» لندن منتشر شده است. یادداشتی از علی قمصری درباره‌ شیوه بداهه‌نوازی کیهان کلهر و روایتی از گفت‌وگو با نادر مشایخی موسیقی‌دان به چشم می‌خورد.
«فرای واقعیت» عنوان پرونده بخش هنرهای تجسمیِ «شبکه آفتاب» است که به موضوع هایپررئالیسم پرداخته است. بررسی آثار احمد عالی و واحد خاکدان از مطالبی است که در این بخش منتشر شده است. «شبکه آفتاب» در بخش طراحی صنعتی و معماری نیز به سراغ اتوره سُتساس معمار و طراح ایتالیایی رفته است.


در بخش «تنِ متن» نیز داستان و شعرهایی از شاعران و نویسندگان ایرانی و خارجی چاپ شده است. پایان‌بخش مجله نیز بررسی آثار ادوارد برتینسکی عکاس کانادایی است.
 

پایان پیام/

کد خبر 171434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha