تأکید استاندار خرسان شمالی بر ترویج فرهنگ تعاون در جامعه

استاندار خراسان شمالی با تاکید بر ترویج فرهنگ تعاون و همکاری در جامعه گفت: برای توسعه بخش کشاورزی در استان، تخصیص اعتبار و منابع آبی به تعاونی های کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمود احمدی بیغش، استاندار خراسان شمالی در جلسه ستاد اجرایی طرح توسعه بخش کشاورزی استان که شب گذشته (19 شهریور) در محل سالن شماره 2 استانداری برگزار شد، ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ تعاون و همکاری در جامعه گفت: برای توسعه بخش کشاورزی در استان، تخصیص اعتبار و منابع آبی به تعاونی های کشاورزی باید در اولویت قرار گیرد.
 

وی افزود: انجام این امر برای تحقق هرچه بیشتر عدالت ورزی در جامعه لازم و ضروری است.
 

وی تصریح کرد: برای احصاء و حل مشکلات بخش کشاورزی استان و بهره برداران این بخش ضروری است مسائل و مشکلات موجود در دفتر استانداری از نزدیک بررسی و کنکاش شود.
 

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان نیز در این جلسه از تخصیص 45 میلیارد ریال اعتبار برای اعطای تسهیلات به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خبر داد و اظهار داشت: براساس تفاهم نامه این سازمان با کمیته امداد امام خمینی(ره) این نهاد حمایتی نیز اعتباری برای ترویج و توسعه مشاغل خانگی بخش کشاورزی اختصاص می دهد.
 

ابوالفضل یاوری در ادامه ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی را از اولویت های اساسی این بخش عنوان کرد و بیان داشت: هم اکنون 6 واحد کارخانه رب گوجه فرنگی با ظرفیت 65 هزار تن در سال و جذب 13 هزار تن مواد اولیه در استان فعالیت می کند.
 

وی یادآور شد: این کارخانه طی سال گذشته مبلغ 8/7 میلیون دلار از 14 میلیون دلار صادرات محصولات تولیدی استان را به خود اختصاص داده است و ظرفیت بسیارمناسبی نیز برای ایجاد این واحد صنعتی به ویژه درراه اندازی کارخانه رب اسپیتک در استان وجود دارد.
 

وی ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، به لحاظ افزایش ارزش افزوده آن شاهد تحول بزرگ در این حوزه باشیم.
 

یاوری در بخش دیگر سخنان خود استان را مستعد پرورش شترمرغ به عنوان اقتصادی ترین فعالیت عنوان کرد و گفت: خراسان شمالی جزو 15 استان مستعد کشور به لحاظ برخورداری از شرایط خوب آ ب و هوایی در این زمینه است.
 

وی در ادامه از صدور دو مجوز پروش اسب اصیل ترکمن در استان طی امسال خبر داد و متذکر شد: برای اقتصادی تر کردن فعالیت پرورش دهندگان اسب ترکمن، آزمایش های ژنوتایپینگ تا کنون در 987 سراسب از یک هزار سر اسب موجود در این استان انجام و بستر های مناسب برای توسعه این صنعت در استان آماده شده است.
 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیرداری استان نیز درادامه این جلسه از شناسایی 34 منطقه برای واگذاری به بهره برداران بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: این تعداد منطقه با مساحت 14 هزار و 854 هکتار شناسایی و استعداد یابی شده که همگی نیز اراضی ملی دارای سند هستند.
 

موسی صابری تصریح کرد: این زمین ها محدودیتی برای واگذرای ندارند و در صورت تامین آب در راستای طرح توسعه کشاورزی واگذار می شوند.
 

پایان  پیام/

کد خبر 171279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha