به گزارش خبرگزاری شبستان، علی اسماعیلی در این نشست بعد از شنیدن سخنان کارشناسان، ضمن بیان این موضوع که کتاب خوراک معنوی جامعه است گفت: کار نظارتی نقطه صفر مرزی است و برای حرکت روی مرز ملاک و معیار وجود دارد البته در این میان نباید فراموش کرد که نظارت با سختگیری متفاوت است.
وی افزود: آسیبها توسط کارشناسان تقریباً شناخته شده و با توجه به آنها و استفاده از تجارب و همکاری بخشهای فرهنگی میتوان دستورالعملی تدوین کرد.
اسماعیلی اعتلای فرهنگ دینی و ملی در جامعه و نهادینه کردن ارزشهای اسلامی و انقلابی را در گرو زمینهسازی برای رشد و بالندگی نشر در کشور دانست و افزود: ما مکلفیم برای مقابله با جوانب منفی، و جلوگیری از اشاعه لا ابالی گری فکری و اخلاقی در این حوزه ضوابط قانونی نشر را اجرا کنیم و فضای سالم و سازنده برای چاپ و نشر کتاب ایجاد و از آن حفاظت و حراست کنیم سرپرست اداره کتاب آزاد اندیشی و بیان آرا و عقاید را در چارچوب قانون یک اصل اساسی دانست و گفت: اداره کتاب باید بر حقوق و تکالیف قانونی خود در زمینه نشر عمل کند.
به گزارش روابط عمومی معاونت امورفرهنگی، همچنین در این جلسه الهیاری فعالیتهای این اداره و نحوه بررسی کتاب و تشکیل جلسات سرگروهها را تشریح کرد و در ادامه سرگروهها گزارشی مختصر از روند بررسی کتاب در هر گروه ارائه دادند و مسائل و چالشهای موجود در این حوزه را بیان کردند.
گفتنی است، جلسات شورای سرگروهی هر دو هفته یکبار با حضور مسئولین و کارشناسان اداره کتاب تشکیل میشود.
پایان پیام/
نظر شما