مدیریت الهی امام رضا(ع)، فتنه مامون را به نفع اسلام تمام کرد

معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه آینده ازآن انسان های بابصیرت است، گفت:امام رضا(ع) با مدیریتی الهی و حکیمانه، فتنه ولایت عهدی مامون را به نفع امت اسلامی تمام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، سید ابراهیم رئیسی، معاون اول قوه قضاییه شب گذشته (14 بهمن )در سالروز شهادت علی بن موسی الرضا(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) مشهد گفت: در ولایت عهدی امام رضا(ع) دلایل مختلفی بیان شده است اما واقعیت این است که در پشت این پیشنهاد به امام رضا(ع) نه تنها هیچ حسن نیتی نبود، بلکه اهداف پلیدی وجود داشت که مهمتری آن ها این بود که مامون قصد داشت حق را باطل و خود و حکومت باطلش را حق جلوه دهد و این به معنای یک فتنه بزرگ است.


وی با اشاره به شرط پذیرش ولایت عهدی امام رضا(ع) اذعان داشت:امام رضا (ع) ولایت عهدی را به علت تهید قتل او و در نظر گرفتن مصلحت جامعه اسلامی از عواقب این قتل، نه ترس از مرگ، پذیرفتند اما همین امر فرصت هایی در جهت نشر و گسترش معارف دینی، تحکیم جایگاه ولایت و امامت به وجود آورد و امام رضا(ع) نیز در جهت استفاده از این فرصت ها تلاش کردند.


حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه امام رضا(ع) قبل از شهادتشان چهره واقعی بنی عباس را که با شعار ارادت به اهل بیت روی کار آمده بود، برملا کرد، خاطر نشان کرد: مدیریت امام رضا(ع) کار را به جایی رساند تا اینکه مامون که فردی بسیار پیچیده بود، راهی جز شهادت ایشان را در مقابل خود نمی دید.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری که در آخرین شب از ویژه برنامه های دهه آخر صفر سخن می گفت در قسمت دیگری از اظهارات خود خاطرنشان ساخت: افراد باید در مسیر شناخت حق، گرایش به حق و ایستادگی در راه حق حرکت کنند، همانگونه که حضرت زهرا(س) در راه حق ایستادگی کردند.

 

وی ادامه داد: شاید برخی از کارهای عشق را عقل نپسندد اما به هرحال هرگاه عشق به خداوند در وجود کسی قرار گرفت، آن فرد تمام هستی اش را در خدا خواهد داد و این به معنای جلوه تمام عیار حق مداری و حق خواهی است.

 

حجت الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه آینده نصیب انسان های با بصیرت است، افزود: در تاریخ و در فضاهای باطل انسان هایی با بصیرت وجود داشته اند، مانند آسیه همسر فرعون که قرآن از او به عنوان ضرب المثلی از انسان های نمونه و مؤمن یاد می کند و در مقابل در خانه وحی و نبوت، همسران پیامبرانی چون نوح و لوط بودند که هیچ شباهتی با آن پیامبران نداشتند.

 

 پایان پیام/

کد خبر 17120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha