بارگذاری 560 عنوان کتاب در پایگاه مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما

مدیر فناوری اطلاعات مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما با اشاره به بارگذاری بیش از 560 عنوان کتاب در پایگاه این مرکز، از راه اندازی نسخه جدید سایت در آذرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ابراهیم جهان آرا با اشاره به این که مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری در پاییز سال 73 راه اندازی شد، اظهار داشت: هدف از ایجاد این مرکز تولید محتوای مناسب رسانه ای بر اساس منابع غنی اسلامی و اعتلای محتوای برنامه های رسانه ملی بوده است.
وی گفت‌: این مرکز در واقع حلقه اتصال رسانه ملی با حوزه علمیه است و در عرصه های مختلف اقدام به پژوهش می کند و اساسا وظیفه اش کاربردی کردن پژوهش های اسلامی متناسب با رسالت های صدا و سیماست.
جهان آرا بیان داشت: تاکنون پژوهش های بسیاری انجام شده که بخش قابل توجهی از آن ها به صورت کتاب یا در قالب مجلات به برنامه سازان و مجریان صداوسیما ارایه و عرضه شده است.
وی با اشاره به این که پایگاه مرکز پژوهش ها، به نشانی www.irc.ir در دسترس کابران قرار دارد، گفت: این سایت در واقع به صورت رسمی از آغاز سال 89 مورد بهره برداری قرار گرفت و تاکنون نیز بیش از 320 هزار نفر از آن بازدید کرده اند که این میزان به ویژه در ماه های اخیر به شدت روند تصاعدی داشته است.
جهان آرا اضافه کرد: در مجموع بیش از 10 میلیون بار از صفحات این پایگاه اطلاع رسانی بازدید شده است.
مدیر فناوری اطلاعات مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما همچنین ابراز داشت: حدود 570 عنوان کتاب به صورت نشر الکترونیک و نیز 791 عنوان نشریه در 12 عنوان مختلف در پایگاه این مرکز بارگذاری شده است.
* بارگذاری 28هزار گزیده معارفی
وی با بیان این که مخاطب، اهداف و مضامین نشریات مرکز کاملا مشخص و هدفمند است، گفت: به منظور استفاده از مطالب و منابع اسلامی به صورت مستقیم، 40 هزار عنوان گزیده معارفی در قالب ها و گونه های جذاب، آماده شده که 28 هزار عنوان آن در سایت بارگذاری شده است.
جهان آرا افزود: از آن جا که رسانه بیشتر با مناسبت های تاریخی کار دارد، لذا در همین راستا نیز در منوی اصلی سایت، به این مهم پرداخته شده و مقالات و نوشته های مربوط به مناسبت های روز آورده شده است.
* شناسایی 1400 کارشناس
وی با بیان این که مطالب سایت نه تنها برای متخصصان رسانه و برنامه سازان بلکه برای مبلغان حوزوی نیز بسیار مفید و موثر است ،اظهار داشت: با توجه به این نکته مهم که برای غنابخشی بیشتر به برنامه های رسانه ملی نیاز به کارشناسان مجرب و فرهیخته کاملا احساس می شود، لذا ما در همین خصوص در 35 رشته اصلی و 22 رشته فرعی ، بالغ بر 1400 کارشناس را شناسایی کرده و آثار و سوابق آن ها را ارایه کرده ایم که اکثر این کارشناسان از روحانیون و فضلای حوزوی هستند.
مدیر فناوری اطلاعات مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما اضافه کرد: همچنین در بخش اندیشمندان حوزوی، 350 شخصیت را شامل زندگی نامه و آثار علمی آن ها را بر روی سایت قرار داده ایم.
وی با اشاره به اینکه بخش دیگر ناظر به تولید نرم افزارهای مرکز پژوهش هاست، گفت: انشاالله نسخه جدید سایت مرکز آذرماه امسال همزمان با هفته پژوهش رونمایی می شود.
جهان آرا بیان داشت: برای ایجاد جذابیت و گیرایی بیشتر، طراحی نسخه جدید سایت به گونه ای است که امکان استفاده از آن از طریق ابزارهای نوین رسانه ای همچون تبلت ، موبایل و ... فراهم باشد.
* انتشار 12 نشریه
وی با اشاره به این که در حال حاضر 12 نشریه از سوی مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما به چاپ می رسد، گفت: سالانه پژوهش های سنگین بسیاری از سوی طلاب پژوهشگر برای این مرکز انجام می شود که تنها بخشی از آن ها به چاپ می رسد و بقیه در سایت مرکز بارگزاری می شود تا علاقه مندان و صاحب نظران بتوانند از آن استفاده لازم را ببرند.
مدیر فناوری اطلاعات مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما همچنین با بیان این که به درخواست افراد، ارسال خبرنامه سایت نیز فعال شده است، افزود: گرچه مخاطب ما خاص است، اما قطعا برای دیگر اقشار به ویژه روحانیون بسیار مفید می باشد؛ چرا که در حوزه معارف اسلامی، اطلاعات و مطالب ارزنده و غنی ای از آن استخراج می شود.
* لزوم تعامل و ارتباط با مراکز حوزوی
وی بر لزوم تعامل و ارتباط قوی با مراکز حوزوی تاکید کرد و گفت: در عرصه فراخوان پژوهش و اطلاعیه ها نیز ما می توانیم از طریق این سایت، طلاب و فضلای فرهیخته و صاحب نظر را برای همکاری دعوت کنیم و از توان آن ها در راستای تولید محتوای مورد نظر این مرکز بهره گیری نماییم.

پایان پیام/
 

کد خبر 171064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha