به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، صدیقه عبدالهی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان، امروز ( 19 شهریور) در جلسه مدیران و روسای آموزش و پرورش استان، گفت: مدرسه هوشمند دانشآموزان را برای ورود موفق به یک محیط مدرن و جهانیتر آماده میکند.
وی افزود: مدارس هوشمند مهارت های حل مسئله خلاق در موقعیت های جدید را پرورش میدهند و دانشآموزان یاد میگیرند که در تصمیمگیری و تقبل مسئولیت، شهامت و جرأت داشته باشند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان به اهمیت هوشمند سازی مدارس و ترویج فرهنگ استفاده از فناوری هایی IT در مدارس و نقش بی بدیل معلمان اشاره کرد و افزود: با هوشمند سازی مدارس و نقش محوری که دانش آموز دارد، نقش بی بدیل معلمان نباید مورد غفلت واقع شود چرا که معلمان تسهیل کننده و هدایت گر دانش آموزان در یادگیری هستند.
عبداللهی خاطر نشان کرد: معلمان به عنوان عنصری ترین کلید تحول و دگرگونی در آموزش و پرورش، می توانند به شرط پذیرفتن شرایط و داشتن انگیزه لازم، نظام آموزشی را از اثربخشی و کارایی لازم برخوردار کنند
این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به رویکرد تحول بنیادین آموزش وپرورش بر پژوهشگری و نوآوری دانش آموزان و تألیف 2 ماده درسی کاروفناوری وتفکر وپژوهش در پایه ششم ابتدایی هوشمندسازی مدارس در این دوره ضرورت ویژه ای می یابد.
وی به نقش مؤثر و سازنده رایانه و اینترنت در جامعه امروزی اشاره و خاطر نشان کرد: که باید با ایجاد یک مدل بومی تلفیقی از فرهنگ و تکنولوژی در مسیر هوشمند سازی مدارس گام برداشت.
وی با تأکید بر اینکه اجرای طرح هوشمند سازی مدارس گامی در جهت تسهیل امر یاددهی و یادگیری است، افزود: دانشآموزان در این مدارس نقش یاددهنده و عبداللهی یادگیرنده را برعهده دارند. در این مدارس، برنامه درسی محدودکننده نیست و به دانشآموزان اجازه داده میشود از برنامههای درس خود فراتر گام بردارند و روش تدریس براساس دانشآموز محوری است.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش کردستان اضافه کرد: مهارت فکر کردن و فراهم ساختن محیط یاددهی و یادگیری از راهبردها و خط مشیهای مدارس هوشمند است که با توجه به این هدف اصلی انشاءاله شاهد تحول عظیم در نظام آموزشی کشور باشیم.
عبداللهی، با اشاره به استقرار ساختار جدید آموزشی 3-3-6 و تشکیل پایه ششم ابتدایی، گفت: همه کلاس های پایه ششم ابتدایی استان برای تدریس مواد درسی خود از جمله درس کار و فناوری باید به امکانات الکترونیک و هوشمند تجهیز شوند.
وی از تهیه و خرید یکسری تجهیزات لازم از جمله رایانه، ویدئو پروژکشن، تخته آموزشی و دیگر ملزومات لازم برای هوشمند سازی کلاس های پایه ششم خبر داد و اظهار داشت: در فرصت باقی مانده تا آغاز سال تحصیلی جدید باید تلاش نماییم این کلاس ها به امکانات هوشمند مجهز شوند.
پایان پیام/
نظر شما