قصه گویی باعث آشنایی کودکان و نوجوانان با علوم و تجربه های بشری می شود

سرپرست کانون پرورش فکری کیاکلا گفت: قصه گویی موجب آشنایی کودکان و نوجوانان با بسیاری از علوم و تجربه های بشری می شود.

محمود رحمانی، سرپرست کانون پرورش فکری کیاکلا امروز(18 شهریور) به خبرنگار شبستان گفت: قصه وقصه گویی موجب عبرت آموزی وانتخاب راه درست در زندگی همه انسان ها به ویژه کودکان و نوجوانان می شود که در این خصوص می توان به قصه های قرآنی اشاره کرد که خداوند متعال با ذکر ماجراهای اقوام گذشته، به مسلمانان عبرت پذیری از عاقبت پیشینیان و حرکت در مسیر صحیح زندگی را گوشزد می کند.


وی با اشاره به فواید قصه و قصه گویی تصریح کرد: این هنر مقدس موجب آشنایی کودکان و نوجوانان با بسیاری از علوم، مهارت ها و تجربه های بشری می شود، کودکان و نوجوانان در قصه با فرهنگ و آداب و رسوم و بایدها و نبایدهای زندگی آشنا می شوند، با قصه گویی کودکان یاد می گیرند چگونه با «گوش دادن» مطالب را بیاموزند و همچنین قصه گویی موجب ایجاد و افزایش ذوق و علاقه به کتابخوانی در کودکان ونوجوانان می شود.


سرپرست کانون پرورش فکری کیاکلا در ادامه صحبت های خود، تاثیر های قصه و قصه گویی را برانگیخته شدن حس کنجکاوی و پرورش قدرت تخیل کودکان و نوجوانان، آشنایی با تعداد زیادی از لغات و کلمات و گسترش دایره واژگان، خلق تصورات ذهنی، توسعه و پیشرفت زبان بچه ها و مهارت ادبی، مهارت شنیداری و مهارت های ایجاد ارتباط و نیز افزایش انگیزه کودکان برای خواندن و نوشتن عنوان کرد.


رحمانی با بیان فعالیت های مرکز خود در خصوص جشنواره 8 گانه رضوی گفت: ماحصل اقدامات این مرکز منجر به حضور اعضای ما در جشنواره های، نامه ای به امام رضا(ع) استان مازندران، جشنواره ادبیات کودک و نوجوان رضوی، جشنواره کتابخوانی رضوی استان خوزستان، جشنواره نشریه نگاری رضوی استان فارس و جشنواره بین المللی قصه گویی رضوی کانون پرورش فکری مازندران شده است.


وی از نکات جالب دستاورد جشنواره های رضوی در مرکز خود را، حضور والدین اعضا در این جشنواره عنوان کرد و افزود: کم سن و سال ترین قصه گو کودکی 6 ساله با نام سید محمد طه موسوی و مسن ترین قصه گو نیز رحمت الله رستمی 60 ساله است.


سرپرست کانون پرورش فکری کیاکلا با تاثیر جشنواره قصه گویی رضوی در جامعه تصریح کرد: قصه گویی رضوی به عنوان یک رویداد آئینی و فرهنگی نقش بسیار تاثیر گذاری در تربیت دینی کودکان و نوجوانان دارد.


وی افزود: معرفی سیره و منش آقا امام رضا(ع) در قالب هنر مقدس قصه گویی می تواند مرحمی بر این جراحات فرهنگی باشد و زمینه را برای آشنایی اعضا با مکتب اهل بیت(ع) فراهم آورد و مسلما این رویداد آئینی می تواند نسخه ای باشد برای ما، تا در سایه توجه و عمل به آن بتوانیم به تربیت اسلامی کودکان و نوجوانان این مرز و بوم نائل شویم.


رحمانی همچنین با تاکید بر رویکرد مثبت این جشنواره در عرصه فراملی گفت: این جشنواره موجب ایجاد گفتمانی جدید در سطح بین المللی خواهد شد و در معرفی و آشنایی سایر ملل جهان با سیره و منش حضرت علی بن موسی الرضا(ع) تاثیرات چشمگیری خواهد داشت.


پایان پیام/

 

 

کد خبر 170578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha