حفظ ابنیه تاریخی و آثار باستانی نیازمند مشارکت بخش خصوصی است

استاندار کرمان با بیان اینکه باید رویکرد جدیدی برای استفاده بهینه از آثار باستانی داشته باشیم، تصریح کرد: مدد گرفتن از بخش خصوصی یکی از این رویکردهاست.

استاندار کرمان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار شبستان با اشاره به ظرفیت های میراث فرهنگی در کشور، اظهارداشت: عدم استفاده مناسب از این ظرفیت های عظیم مایه تأسف است.


اسماعیل نجار این گونه بناها را تاریخ، فرهنگ، اقتصاد و عبرت خواند و افزود: بناهای عظیم تاریخی که هزاران سال پیش با کاربری های متفاوت در آن دورانی که کمی امکانات بوده است تعریف شده، هزاران سال پابرجاست و ما امروز با این همه امکانات ساختمان هایی با قدمت این بناها نمی توانیم داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: از لحاظ اقتصادی نیز این بناها می توانند در رهایی اقتصاد کشور از وابستگی به نفت نقش مهمی داشته باشند و باید از این آثار باستانی استفاده شود زیرا بسیاری از کشورها با امکانات بسیار کمتر از طریق درآمد توریسم کشورشان را اداره می کنند.


نماینده عالی دولت در استان کرمان ادامه داد: به نظر می رسد باید رویکرد جدیدی برای استفاده بهینه از آثار باستانی داشته باشیم که مدد گرفتن از بخش خصوصی یکی از این رویکردهاست.


وی در این رابطه با اشاره به اینکه دولت قادر به خریداری، بازسازی و نگهداری همه آثار باستانی کشور نیست؛ گفت: باید تلاش شود بخش خصوصی به میدان آمده تا برای نگهداری این بناها با تعریف کاربری اقتصادی برای آنها، این بناها را تا همیشه ماندگار کند.


استاندار کرمان با اشاره به زیبائی بی نظیر ارگ راین بر ضرورت حفظ بافت اصیل این شهر تأکید کرد و گفت: راین با داشتن ارگ تاریخی ارزشمندش می تواند در جذب توریست بسیار نقش داشته باشد و ارتقای اقتصادی شهر را فراهم کند.

 


پایان پیام/

کد خبر 170574

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha