کانون فرهنگی هنری مساجد به 22 هزار باب افزایش می‌یابد

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان برنامه پنجم تعداد کانون های مساجد به 22 هزار کانون افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری شبستان،حجت‌الاسلام حمید سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور با اشاره به جایگاه عظیم مسجد در جامعه اسلامی گفت: مسجد در دوران حیات خود از صدر اسلام تاکنون پایگاهی بوده که خداجویان را هنرمندانه به خدا نزدیک کرده است به عبارتی پایگاهی برای ارتباط خالق و مخلوق است.

 

وی مسجدالحرام را نمونه خوبی از مسجد آرمانی برشمرد که هیچ‌گاه خالی از عبادت کننده نیست.

 

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این رابطه اظهار کرد: باید این امر تا زمانی که در این مکان صدای امام زمان(عج) برای نجات بشری شنیده و قیام ایشان علیه ظلم و کفر انجام شود، ادامه می‌یابد.

 

وی ادامه داد: در شرایط فعلی که رسالت مسجدی‌ها دو چندان شده است باید سطح هنر، هنرمندان مسجدی را با برنامه‌ریزی و در اختیار گذاشتن امکانات هنری و فرهنگی ارتقاء دهیم تا آنان بتوانند خلاهای روحی و معنوی فرهنگی جامعه را پر کنند و اجازه ندهند هنر غیرمتعهد جای خود را در جامعه باز کرده و انحطاط اجتماعی ایجاد شود.

 

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، ادامه داد: گاهی ساخت یک تئاتر، فیلم کوتاه، شعر و داستان و غیره می‌تواند چنان تاثیر گذار باشد که تحول و دگرگونی عمیق در مخاطب ایجاد کند به‌ عبارتی تاثیر آن ممکن است بیشتر از یک منبر باشد.

 

وی با اشاره به نمونه این هنر از سریال یوسف پیامبر نام برد و گفت: این کار هنری، تحولات زیادی در افکار عمومی جامعه ایجاد کرد و هم اکنون در کشورهای مختلف در حال نمایش است.

 

 وی گفت: اگر بتوانیم از هنر برای ترویج آرمان‌ها و ارزش‌های دینی استفاده کنیم، مسیر را درست رفته‌ایم.

 

وی ادامه داد: هم اکنون بیش از 60 هزار مسجد در کشور وجود دارد که تنها 14 هزار کانون فرهنگی و هنری در آنها مستقر است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان برنامه پنجم این رقم به 22 هزار کانون افزایش یابد.

 

حجت الاسلام سلیمانی خطاب به اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اظهار کرد: هم اکنون رسالت بزرگی بر دوش اهالی مسجد اعم از نمازگزار، هیات امناء، امام جماعت و کانون های فرهنگی و هنری مساجد است و آنان باید با برنامه‌ریزی و فعالیت در عرصه های مختلف، تلاش کنند تا فضای مسجد برای حضور نسل جوان مهیا شود.

 

وی با بیان اینکه هنر متعهد هنری است که از آموزه‌های قرآن و معارف اهل‌بیت سرچشمه گرفته باشد اظهار داشت: نخستین گام برای رسیدن به هنر متعهد این بوده که هنرمندان متعهد ما با قرآن، مکتب و معارف اهل بیت انس گیرند.

 

بنابرگزارش ستاد اطلاع‌رسانی پنجمین دوره آموزشی اندیشه‌های آسمانی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: به همین دلیل در دوره‌های آموزشی و مهارتی از افرادی دعوت می‌شود که در یک یا چند زمینه هنری مسیر کمال را طی کرده باشند و با آموزش‌های داده شده بتوانند آثار هنری منطبق با قرآن و معارف دینی ارائه دهند.

پایان پیام/
 

کد خبر 170548

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha