به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قباد میمنت آبادی، شب گذشته (13 بهمن) در مراسم سوگواری که مناسبت 28 صفر سالروز وفات حضرت محمد(ص) و سلاله پاکش حضرت امام حسن مجتبی(ع) در مهدیه سنندج برگزار شد، گفت: در عصر جاهلیت مبعوث شدن حضرت محمد(ص) بسیار لازم و ضروری بود چرا که در این دوران، اعراب می بایست صفات زشت و ناپسند را در خود کشته و صفات مثبت و پسندیده را طراحی کنند و آن را به کار گیرند.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین عوامل پیشرفت اسلام، اخلاق نیکو و برخورد متین و ملایم آن حضرت با مردم بود افزود: چیزی که باعث شد دین اسلام فراگیر شود و مشرکان دست از پرستش بتها بکشند اخلاق خوب و خوش پیغمبر اسلام بود.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: آن حضرت مردم را به رشد و اعتلای انسانیت، صلح، گذشت و بخشش دعوت می کرد از این رو مشاهده می کنیم که جنگ های ایشان همگی برای اهداف والای انسانی و با تحقق انسانیت انجام شده است.
وی با بیان اینکه هدف از بعثت پیامبران ایجاد اخلاق حسنه و نیکو بود تصریح کرد: حضرت محمد(ص) نیز به عنوان خاتم پیامبران مبعوث شد تا فضایل اخلاقی و خلقیات نیکو را تحقق بخشیده و رذایل اخلاقی را یادآور شود.
میمنت آبادی اذعان داشت: اخلاق حضرت محمد(ص) همان اخلاقیاتی بوده که پیامبران و انبیا الهی دیگر نیز داشته اند، اما آنچه در پیامبر (ص) به عنوان خاتم الانبیا وجود داشت کاملتر و جامع تر از دیگر انبیا بوده است.
وی با اشاره به شخصیت والای پیامبر اعظم (ص) افزود: پیامبر اسلام (ص) در قرآن به عنوان الگو و اسوه حسنه معرفی شده، پس لازم است که شخصیت ایشان بیشتر در جامعه مطرح شود.
این مقام مسئول اظهار داشت: پیغمبر اسلام همه سختیها و مشقتها برای تبلیغ دین اسلام به جان و دل خریدند و لحظه ای از خود احساس سستی و ضعف نشان ندادند و مدت سه سال مردم را مخفیانه به دین اسلام دعوت کردند.
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تصریح کرد: جامعه بشری باید دلسوزی، محبت و مدیریت رسول اکرم (ص) در حق همه بندگان را اسوه خود قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران با الهام از مکتب پیامبر (ص) و عاشورای حسینی پا گرفته است و جا دارد که دهه فجر امسال نیز در چارچوب ارزشهای اسلامی برگزار شود.
گفتنی است، در ادامه این مراسم زیارت نامه پیامبر گرامی اسلام(ص) قرائت شد و حاضران در مراسم به سینه زنی و نوحه خوانی پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما