غفلت دراستانداردسازی آسانسورها پیامدهای جبران ناپذیری را به دنبال دارد

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل با بیان اینکه غفلت در استانداردسازی آسانسورها پیامدهای جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت، گفت: شهروندان در استاندارد سازی آسانسور نباید کوتاهی کنند.

هاشم علایی مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار شبستان در اردبیل با بیان اینکه استانداردسازی آسانسورها نباید مورد غفلت و بی‌توجهی قرار گیرد، اظهار داشت: پیشنهاد های فنی از سوی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان در این خصوص به صاحبان آسانسور دستگاه های اجرایی و مالکان آپارتمان های مسکونی ارائه می شود.


وی با بیان اینکه تمدید مستمر بیمه نامه های مسئولیت مدنی از سوی مدیران ساختمان نیز جزو پیشنهادات اداره کل استاندارد به استفاده کننده ها از آسانسور می باشد، افزود: استفاده از آسانسور به عنوان دستگاه مسافربر و نه دستگاه باربر، عقد قرارداد سرویس و نگهداری بعد از اتمام قرارداد سرویس اولیه و الزام نصابان آسانسور از سوی ساکنین به انجام سرویس های منظم ماهانه از دیگر پیشنهادات این اداره می باشد.


علایی بیان داشت: در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی که تاکید بر واگذاری امور تصدی‌گری به بخش خصوصی دارد سازمان ملی استاندارد ایران امر بازرسی‌های فنی به ویژه بازرسی فنی از آسانسورها را به شرکت‌های خصوصی که مورد تأیید می‌باشند، واگذار کرده است.


مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل با اشاره به اینکه شعبات شرکت های بازرسی فنی فعال در سطح استان اردبیل شامل چهار شرکت بازرسی مهندسی ایران، بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، آذر ستاویز و پویا پرتو تبریز است، تصریح کرد: پس از نصب و راه‌اندازی کامل آسانسور توسط شرکت‌های نصاب دارای پروانه طراحی و مونتاژ از سازمان صنعت، معدن و تجارت بنا به درخواست نصابان یا مالکان آسانسور شرکت‌های بازرسی فنی اقدام به اعزام بازرس و انجام بازرسی بر مبنای استاندارد می‌کنند.


علایی با بیان این مطلب که پس از اطمینان از صحت عملکرد و ایمنی آسانسور نسبت به صدور گواهی استاندارد برای دستگاه‌های مورد بازرسی اقدام می‌شود، ادامه داد: همشهریان به تمدید مهلت ارایه سرویس آسانسورها توجه کنند.


مدیرکل استاندارد استان اردبیل با بیان اینکه چهار قطعه از قطعات آسانسور دارای حساسیت بیشتری است، عنوان کرد: چهار قطعه شامل قفل درب، ضربه‌گیر، ترمز ایمنی مکانیکی و سنسور مکانیکی سرعت مشمول استاندارد اجباری بوده و در هنگام تولید و یا واردات می‌بایست توسط تولیدکنندگان یا واردکنندگان نسبت به اخذ پروانه استاندارد یا گواهی انطباق وارداتی اقدام شود.


علایی در پایان سخنان خود اظهار داشت: ضروری است در پایان سررسید اعتبار گواهینامه آسانسورها مجدداً از سوی شرکت‌های بازرسی فنی مورد تأیید و بازبینی قرار گرفته تا مشکلات احتمالی آنها برطرف شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 170087

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha