به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید خلف موسوی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، در همایش آموزشی مراکز کاریابی های غیر دولتی، گفت: یکی از اهداف تأسیس کاریابی ها واگذاری مسئولیت ها به مردم و کاهش تصدی گری دولت است که در اصل 44 قانون نیز بر این مهم تأکید شده است.
وی به موفقیت هایی که در واگذاری امور به مردم از جمله در بخش های صنعت و تجارت و امور فرهنگی به دست آمده اشاره کرد و آن را تجربه ای موفق برای انجام امور توسط خود مردم خواند و افزود: اشتغال یکی از دغدغه ها و نیازهای اصلی و مهم همه جوامع است.
موسوی، با بیان اینکه اشتغال حق جوانان و جویندگان کار است و دولت ها وظایف سنگینی برای تشویق سرمایه گذاران و کارآفرینان و ارائه تسهیلات لازم به منظور ایجاد بازار کار دارند، تصریح کرد: مشاوره درست شغلی و به موقع به کارجویان توسط مراکز کاریابی غیر دولتی امری ضروری است.
وی ادامه داد: کاریابی ها می توانند مسیر درست زندگی کارجویان را با مشاوره های شغلی خود تعیین کنند، بنابراین لازم است مدیران این مراکز سطح دانش و آگاهی های خود را از وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استان و نیز استعداد و توانمندی های آن بالا ببرند تا بهتر بتوانند تناسب لازم را بین ظرفیت های جامعه و توانایی های افراد برقرار کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، با اشاره به اینکه تعدادی از شرکت ها و مراکز اقتصادی نیازهای خود را از دیگر استان ها تأمین می کنند، اضافه کرد: امکان تأمین نیازهای بازار کار در استان وجود دارد و ما می توانیم در بخش های مختلف برای کارجویان استان ایجاد اشتغال کنیم.
وی لزوم استفاده از توان نیروهای متخصص و نیز آموزش نیروهای کارجو در بخش های ساختمانی را یادآور شد و با اشاره به اینکه عمدتاً شرکت ها و پیمانکاران از کارگران متخصص دیگر استان ها در امر ظریف کاری ساخت و ساز مسکن استفاده می کنند، خواستار همکاری و تعامل همه ی دستگاه ها با یکدیگر برای کشف استعدادها و تخصصی کردن امور در استان شد.
وی بر ضرورت حضور بیش تر شرکت های فنی مهندسی استانی در بازار عراق و نیز ایجاد کاریابی های بین المللی و نیز صادرات فکر تأکید کرد و یاد آور شد: نام 102 شرکت ترکیه ای در بازار بصره ثبت شده و در حال کارند در حالی که تنها 4 شرکت خصوصی از ما در بصره فعالیت دارند که در این خصوص باید گفت سازو کارهای لازم از جمله تعیین نماینده برای ورود شرکت های فنی مهندسی به بازارعراق فراهم شده و چند شرکت مراحل ثبت خود را می گذرانند.
وی خواستار فعال تر شدن مراکز کاریابی خصوص شد و اذعان داشت: کاریابی ها نباید منتظر مراجعه افراد و نیز اعلام نیاز شرکت ها و کارخانه ها برای تأمین نیروی انسانی آماده به کار بمانند بلکه باید ارتباط خود را با دستگاه ها و مسئولان آنها بیشتر کنند تا در اشتغال بیکاران ثبت نام شده تسریع شود.
پایان پیام/
نظر شما