بهره ‌برداری از بوستان قرآنی تبریز

شهردار تبریز از بهره‌برداری قریب‌الوقوع بوستان بزرگ قرآنی تبریز همزمان با چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان خبر داد.

مهندس علیرضا نوین، شهردار تبریز از مجموعه ارزشی و منحصربه‌فرد بوستان بزرگ قرآنی تبریز به عنوان نماد توسعه فعالیت‌های قرآنی و قرآن‌پژوهی در تبریز یاد کرد و به خبرنگار شبستان گفت: نخستین و بزرگ‌ترین بوستان تخصصی قرآن شمالغرب کشور اواخر شهریور ماه جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.


وی افزود: مجموعه بوستان قرآن تبریز که در حال حاضر، به همت شهرداری منطقه هفت و نظارت معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری مراحل نهایی آماده‌سازی را پشت سر می‌گذارد، همزمان با برگزاری چهارمین مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان به مرحله بهره‌برداری می رسد.


شهردار تبریز با اشاره به اهداف ساخت این بوستان، افزود: بوستان قرآن اولین بوستانی است که در سطح شهر تبریز به نام مقدس قرآن نامگذاری شده و هدف اصلی از ساخت آن، اشاعه فرهنگ قرآنی و نیز فراهم نمودن فضای معنوی با استفاده از نمادها و تصاویر حجمی از کلام الله مجید است که امیدواریم با ساخت و اتمام عملیات اجرایی این پروژه ، گام موثری در نشر معارف قرآن کریم برداشته شود.


وی با اشاره به تفاوت‌های بوستان قرآن با سایر بوستان‌های موجود در سطح شهر، خاطرنشان کرد: احداث دارالقرآن در محوطه داخلی بوستان در راستای ترویج فرهنگ قرآنی از جمله ویژگی های خاص این مجموعه به شمار می‌رود و در کنار آن سعی شده است در بخش‌های دیگر این مجموعه از المان‌هایی که برگرفته از موضوعات قرآنی است استفاده شود.


شهردار تبریز افزود: بوستان قرآن در مساحتی به وسعت 9 هزار متر مربع در انتهای خیابان اشرفی لاله، خیابان جلالیه جنب ایستگاه آتش نشانی در حال احداث است که از جمله فضاها و المان های پیش بینی شده در آن می توان به سردر بوستان در طرح رحل قرآن ، سکوی حدیث ثقلین و آیه تطهیر به صورت 14 معصوم، مسیر قرآنی، مسیر نهج البلاغه، سکوی نماز برای اقامه نماز، آلاچیق آفرینش اشاره کرد.


مهندس نوین با اشاره به احداث ساختمان دارالقرآن در این بوستان، خاطرنشان کرد: این دارالقرآن در 2 طبقه و هر طبقه به مساحت 400 متر مربع در حال احداث است که در این دارالقران سعی خواهد شد به صورت تخصصی نسبت به برگزاری کارگاه‌ها و کلاس های آموزشی قرآنی اقدام شود.


وی ادامه داد: برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در محوطه های رو باز و روبسته ساختمان و همچنین اجرای مراسم مذهبی از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده می باشد.


به گفته شهردار تبریز، ساخت سردرب ورودی بوستان به شکل رحل قرآن‌، ائلمان‌های حدیث ثقلین، پنج تن آل‌عبا، آیه تطهیر، 14 معصوم، 12 امام ‌، مسیر قرآنی با نمادهای 30 جزء قرآن کریم، مسیر نهج‌البلاغه‌، سکوی نماز برای تبلیغ نماز جماعت در ایام ویژه‌، ائلمان 6 مرحله آفرینش‌، ساختمان دارالقرآن و دیگر بخش‌های مورد نیاز برای برگزاری ویژه برنامه‌ها و فعالیت‌های قرآنی، ورزش‌ها و تفریحات سالم، ساخت دیوار محوطه داخلی بوستان با الهام از داستان‌های کوتاه قرآنی از جمله ویژگی‌های منحصربه‌فرد بوستان قرآنی تبریز است.


مهندس نوین خاطرنشان کرد: طراحی اسما الهی در ‌فضای سبز داخلی، دیوار محوطه خارجی با نمادهای مربوط به 8 درب بهشت‌، دیوار محوطه پشتی با نمادهای مربوط به 7 درب جهنم و درختکاری، گلکاری و مبلمان شهری از دیگر فضای پیش‌بینی شده برای این بوستان به شمار می‌رود.

 

پایان پیام/

کد خبر 169516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha