سربازان ایرانی با در دست داشتن پرچم های مزین به نام ائمه جنگیدند

پورازغدی با اشاره به اینکه در هیچ علمیاتی ندیدم که سربازان ایرانی پرچم ایران را در دست بگیرند، گفت: آنها با در دست گرفتن پرچم‌های مزین به نام ائمه جنگ می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رحیم پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی امروز در سیزدهمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور با بیان اینکه مقاومت و پیشرفت از یکدیگر جدا نیستند، گفت: امام با ایجاد انقلاب اسلامی ایران جبهه جدیدی را مقابل جهانیان گشود که در آن نه لیبرال و نه سرمایه داری و نه مارکسیست جایی نداشت.

وی افزود: با مسیری که امام نشان داد راه توسعه عدالت بر همگان باز شد و مقاومت و پیشرفت هم از همین طریق امکان پذیر است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به دوران دفاع مقدس افزود: من تقریبا در هفت تا هشت عملیات جنگی شرکت کردم اما در هیچ علمیاتی ندیدم که سربازان ایرانی پرچم ایران را در دست بگیرند و این در حالی بود که آنها با در دست گرفتن پرچم‌های مزین به نام ائمه جنگ می‌کردند.

ازغدی با تأکید بر اینکه جنگ ایران و عراق از نظر ما جنگ اسلام با جهان کفر بود، گفت: در هیچ جنگی مانند جنگ ایران و عراق از خاک ایران صددرصد دفاع نشد در جنگ ایران و عراق سربازان ایرانی احساس می کردند که به عنوان سرباز اسلام با جهان کفر مبارزه می کنند.

وی در ادامه سخنان خود گفت: ملی گراها در طول هشت سال جنگ کجا بودند؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: فرهنگ اسلامی مقاومت را تشویق و ترسیم می کند اما فرهنگی لیبرالی با برهم زدن ارزش‌های اسلامی انقلابی و اعتقادی به دنبال ترویج شعارهایی چون بازار جهانی و اقتصاد جهانی است.

رحیم پور ازغدی ادامه داد: شعارهایی چون بازار جهانی و اقتصاد باز، ‌سرمایه داری و فرهنگ جهانی به دنبال جهانی کردن فرهنگ غربی هستند.

وی تأکید کرد: آنها به اسم جهانی سازی می‌خواهند غربی‌سازی را جهانی کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنان خود به ابعاد مختلف الگوی اسلامی پیشرفت اشاره کرد و گفت: یکی از ابعاد الگوی اسلامی پیشرفت عقلانیت است و در اسلام اصل بر عقلانیت قرار گرفته است.

رحیم‌پورازغدی با بیان اینکه ما با هیچ گذاره‌ای که برهان عقلی و منطقی داشته باشد ولو اینکه یک ماده‌گرا مطرح کند مخالف نیستیم، گفت: ما در عرصه علم انسانی در برابر عقل و تجربه اختلافی با کسی نداریم.

وی با بیان اینکه ما از طریق استدلالات منطقی می توانیم اثبات کنیم که اقتصاد اسلامی جوک نیست کسانی که عنوان می‌کنند که تنها عقل و نظریات عقلی درست است باید پاسخ دهند چرا با این وجود ده‌ها مکتب فکری ایجاد کرده‌اند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: علاوه بر اینها عقل ابزار است و آنها آن را در حد بسیار وسیع و فراتری بر همه مسائل حاکم می‌دانند.

رحیم‌پورازغدی با بیان اینکه اسلام هرگز غرایض را سرکوب نکرده است، بیان داشت: اسلام طرفدار تعدیل غرایض و لذت‌هاست.

وی ادامه داد: اسلام معتقد است اگر لذت هدف شود آن زمان دیگر انسان به دنبال کمالات دیگر نیست اما از نگاه غربی عقلانیت یعنی اینکه بتوانیم منافع و لذت‌های خود را در دنیا تأمین کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه پیشرفت ارکان دیگری هم دارد، گفت: یک رکن دیگر پیشرفت اقتصاد پویاست.

رحیم پور ازغدی افزود: برخی از قوانین ما در این زمینه بسیار ناکارآمد و نامطلوب است که شما باید همت کنید و بتوانید آن را در جامعه به خوبی برطرف کنید.

وی با بیان اینکه ساختارهای اداری و بعضا اجرایی مان در این زمینه دچار نواقصی است، تأکید کرد: اقتصاد باید در خدمت پیشرفت کل جامعه باشد نه در خدمت جمعی از مردم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: علاوه بر این مسئله وجود مدیران قوی و توانمند پیشرفت را رقم می‌زند و اسلام طرفدار رسیدن به رفاه و آسایش برای همه ملت‌هاست.

رحیم پور ازغدی با بیان اینکه پیشرفت باید در خدمت همه مردم باشد نه مردم در خدمت پیشرفت، افزود: پیامبر اکرم (ص) همواره عنوان می‌کردند؛ آن کسی که رنج مردم را به دوش داشته است از همه شریف‌تر است.

وی در همین زمینه افزود: جوان‌هایی که در غالب اردوهای جهادی بار مردم را به دوش می‌کشند جزو شریف‌ترین و بهترین‌مردم هستند زیرا آنان تلاش می کنند مشکلات مردم را حل کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ویژگی‌های تمدن سازی یک ملت گفت‌: ملتی که مصرفش از تولیدش بیشتر است تمدن‌ساز نیست و ملتی که در عرصه علم ترجمه آن بیشتر از تولید آن است نمی تواند تمدن ساز باشد همان‌طور که ملتی که صادراتش کمتر از وارداتش باشد تمدن‌ساز نمی‌تواند باشد.

رحیم‌پور ازغدی با بیان اینکه ملت ایران نشان داده است که در جایی که بخواهد می تواند اثرگذاری از خود داشته باشد، گفت: نظام ما در حال گرم‌کردن و بستر سازی برای تمدن‌سازی است.

وی در ادامه به سوالات دانشجویان پاسخ دادم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا از مقاومت می‌گوید آیا تهاجمی عمل کردن خود روش مناسبت‌تری در این بین نیست، گفت: ما با تهاجمی عمل کردن مخالف نیستیم هرچند تهاجمی عمل کردن هزینه می‌خواهد شما نمی‌توانید در عرصه علم تهاجمی عمل کنید مگر اینکه سواد و اطلاعات کافی را داشته باشید یا نمی توانید در عرصه اقتصاد تهاجمی رفتار کنید مگر اینکه تولید شما از مصرفتان بیشتر باشد.

رحیم‌پورازغدی با بیان اینکه ملتی که قوی باشد با فشار و تهدید از پای در نمی‌آید، گفت: ما در برخی از عرصه‌ها توانسته‌ایم به توانمندی‌های بی‌نظیری دست پیدا کنیم به‌عنوان مثال در عرصه اعتقادی و ایدئولوژیک و در عرصه سیاسی تهاجمی عمل می‌کنیم.

وی ادامه داد: ‌قرن بیستم شعار غربی‌ها شعار جهانی بود اما در قرن بیست و یکم شعارهای ما بعد از گذشت از منطقه در حال فرامنطقه‌ای شدن است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص سیر مطالعاتی پیشنهادی برای دانشجویان، گفت: مطالعات کتاب‌های تاریخی به خصوص نوشته‌های شهید مطهری؛ آیت الله مصباح یزدی، الحیات، آشنایی با قرآن و تفاسیر آن، نهج‌البلاغه و همچنین آشنایی با متفکران اسلامی و در کنار آن نوشتن مقاله‌ها و در اختیار گذاشتن اطلاعات خود در اختیار دوستان و دانشجویان دیگر می تواند در طی چند سال شما را در مسیر درستی حرکت دهد.

رحیم پور ازغدی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اینکه شما در بخشی از سخنان تان ایراد کردید که در دنیا رفاه و آسایش وجود ندارد، پس انگیزه زندگی در این دنیا چیست گفت: آسایش باید در خدمت پیشرفت باشد نه اینکه به خاطر آسایش خود رفاه و آسایش را از سایرین بگیریم.

وی با بیان اینکه اسلام همواره طرفدار تعدیل لذت‌ها بوده است، گفت: این گونه نیست که به دنبال رفاه نباشید اما نباید آن را تنها هدف موجود بدانید.

پایان پیام/

کد خبر 169280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha