به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، سیروان گرامی پور، رئیس مجمع عمومی انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کردستان، امروز (13شهریور) در این مراسم اظهارداشت: به منظور ساماندهی امور دانشآموختگان و تلاش برای بهره مندی از ایده ها و طرح های مبتکرانه و علمی این افراد نخبه از 12 سال پیش به صورت غیر رسمی انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کردستان در شهر سنندج فعالیت خود را آغاز کرد.
وی افزود: از سال گذشته نیز با پیگیری اعضا و مساعدت های مسئولان استانی این انجمن فعالیت رسمی خود را آغاز کرد و هم اکنون بیش از 450 نفر از فارغ التحصیلان مراکز استعدادهای درخشان استان کردستان عضو این انجمن علمی هستند.
رئیس مجمع عمومی انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کردستان خاطر نشان کرد: اعضای این انجمن را جوانان 20 تا 30 سال که همگی از نخبگان دانشگاهی بوده تشکیل می دهند و خوشبختانه بیش از 300 نفر از اعضای این انجمن دارای مدارک کارشناسی ارشد و دکتری بوده و از لحاظ علمی و تخصصی با هیچ انجمنی در استان قابل مقایسه نیست.
گرامی پور افزود: مهاجرت نخبگان علمی و فرار مغزها از جمله چالش های پیش روی کشورهای اسلامی به ویژه ایران اسلامی است و متأسفانه جوانان نخبه و مبتکر کردستانی نیز با این مشکلات مواجه هستند.
این مقام مسئول اظهار داشت: این انجمن دارای چهار کمیسیون اجرایی، روابط عمومی، ارتباط با صنعت و آموزش است و هر کدام از این کمیسیون ها بنا بر وظایف تعریف شده فعالیت هایی را در راستای معرفی دستاوردهای انجمن انجام می دهند.
گرامی پور افزود: متأسفانه به دلیل ارتباط ضعیف دانشگاه ها و مراکز علمی با صنعت و بازار کار شاهد ضعفهای بسیاری در این خصوص هستیم که انجمن دانش آموختگان استعدادهای درخشان کردستان با محوریت قرار دادن این مهم و برگزاری دوره های آموزشی و فعال نمودن کمیسیون ارتباط با صنعت تلاش ها و رایزنی های بسیاری را در این خصوص آغاز کرده است.
وی خاطر نشان کرد: امید است با حمایت مسئولان استانی از دانش آموختگان مراکز استعدادهای درخشان شاهد حضور این جوانان نخبه و تلاشگر در عمران و آبادانی کردستان باشیم و این جوانان به دلیل عدم امکانات و فراهم نبودن زمینه های لازم به استان های دیگر کشور و حتی خارج از کشور مهاجرت نکنند.
گرامی پور افزود: این انجمن با هدف ایجاد زمینه های لازم برای حضور هر چه بیشتر جوانان نخبه کردستانی در فضای کسب و کار و ارتقای صنعت و تولید در استان و ارائه راهکارهای علمی در این حوزه تشکیل شده و با ایجاد تعاونی های دانش بنیان در آینده نزدیک و فعالیت های گسترده علمی شاهد نقش آفرینی نخبگان استعدادهای درخشان استان در رشد و آبادانی ایران اسلامی خواهیم بود.
در پایان این مجمع و گردهمایی سالانه نیز از بین 18 کاندید اعضای هیئت مدیره و 3 کاندید بازرسان به ترتیب پارسا هیبتالهی، رشاد کمانگر، شهین قریشی، دامون خورشیدی، شیلان دولت یابی، شمیسا پورداد، دیمن آز به عنوان اعضای اصلی و کیمیا جهانتابی، سونیا سیفی، سینا بهدادنیا و آرش کاتورانی به عنوان اعضای علیالبدل انتخاب شدند.
هانیه قدیمی نیز به عنوان بازرس این انجمن و معین کرمی نیز به عنوان عضو علیالبدل بازرس به مدت دو سال انتخاب شدند.
پایان پیام/
نظر شما