به گزارش خبرگزاری شبستان، کتاب «کوچه اقاقیا» براساس روایت سوم شخص عینی و به صورت رمان با مضمون خانوادگی و اجتماعی نوشته شده که به سالهای 1320 به بعد بر می گردد و قابلیت خلق یک اثر تصویری را دارد.
تجار در «کوچه اقاقیا» فضایی خلق کرده است تا فضای گذشته برای خواننده به تصویر آمده٬فضای سیاه و سفید رمان برای خواننده قابل درک باشد.
رمان «کوچه اقاقیا» داستان زنانی از طبقات مختلف جامعه را بازگو میکند که با مشکلات و تیره روزیهای زندگی و همچنین نامهربانیهای مردان اجتماع خود دست و پنجه نرم میکنند.
بیشتر شخصیتهای اصلی داستانهای او همچون «کوچه اقاقیا» زناناند و نشان میدهند که نویسنده از دردهای زنان آگاه است؛ زنانی که گرفتار مشکلات خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی هستند.
داستان از جایی آغاز میشود که میرزا ابوتراب با «ماه منظر» دختر جوانی ازدواج میکند در حالی که دخترش دلنواز از این وصلت راضی نیست چرا که مادرش در هنگام بهدنیا آمدن او دچار جنون شده و مدتی است که در زیرزمین خانه به زنجیر کشیده شده است. با آمدن زن جوان خانم جان مادر میرزا دستور میدهد که مادر و دختر را به خانة دایی دلنواز ببرند. آن دو قصد فرار از آنجا را داشتند ولی نقشه فرارشان نافرجام میماند و...
راضیه تجار فیلمنامه «کوچه اقاقیا» را ـ براساس کتابی به همین نام به قلم خودش ـ در مرکز سیما فیلم به نگارش در آورده است.
گفتنی است، رمان «کوچه اقاقیا»تولید کارگاه قصه و رمان مرکز افرینش های ادبی حوزه هنری است که در قطع رفعی و در شمارگان 2500 نسخه توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما