محمد مهدی صباغی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به تشکیل ستاد عالی نظارت و هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد از سال 1371 گفت: شناسایی مجموعۀ عملکرد و قابلیت های کانون ها به صورت متمرکز و منسجم طی این سال ها، برپایی یک مکان و عرصه برای ظهور و بروز توانمندی ها و استعدادهای کانون های فرهنگی هنری مساجد و احیای کارکردهای فراموش شده مساجد با محوریت مسجد طراز اسلامی اهداف کلی برگزاری ستاد عالی مساجد از برگزاری این نمایشگاه ها در سراسر کشور است.
وی، شناسایی و سازمان دهی توانمندی ها و ظرفیت های بالقوۀ کانون ها، معرفی تولیدات کانون ها در عرصه های فرهنگی هنری علمی پژوهشی و تحقیقاتی، معرفی و ایجاد بانک اطلاعاتی نخبگان و فعالان کانون ها، ایجاد بستری برای ارائۀ طرح های کانون های فعال، تبادل تجربیات مدیران کانون ها، ایجاد بانک اطلاعاتی طرح ها و ایده های فرهنگی، معرفی کارکردهای کانون ها به عموم مردم و آشنایی مسئولان با کارکردهای کانون ها را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه ها برشمرد.
به گفته وی، 50 کانون مساجد کاشان از بخشهای قمصر، نیاسر، بَرزُک، مرکزی و شهر کاشان در نمایشگاه دستاوردها و توانمندیهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد این شهرستان شرکت کرده اند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان افزود: تمامی تولیدات فرهنگی، هنری، ورزشی، قرآنی، مذهبی و پژوهشی کانون ها، معرفی کتب، مقالات و نشریات چاپ شده، اختراعات و ابتکارات کانون ها در حوزه های مختلف ، معرفی کسب مقام های استانی و کشوری اعضای کانون ها در المپیادها و مسابقات علمی و ورزشی از موضوعات غرفه های این نمایشگاه است.
صباغی،حضور برخی ادارات،سازمان های و ارگان های این شهرستان در قالب کانون های ویژه در این نمایشگاه را یادآورشد و گفت: موسسۀ هم اندیشی کانون های فرهنگی هنری، نیروی انتظامی، اداره بهزیستی، حوزه های علمیه، سازمان تبلیغات اسلامی، امور زندان ها از جمله این نهادها هستند.
وی نظارت و ارزیابی مسئولان و کارشناسان ستاد عالی مساجد کشور و رؤسای دبیرخانه این ستاد در استان ها بر نحوۀ برگزاری نمایشگاه ها در سراسر شهرستان ها را خاطرنشان کرد و گفت: با ارائه گزارش تکمیلی از این بازدید نمایشگاه های برتر انتخاب و برای شرکت در مرحله استانی و پس از آن به مرحله کشوری معرفی می شوند.
پایان پیام/
نظر شما