شرکت در کلاس های فوق برنامه و پرداخت مشارکت های مردمی اختیاریست

معاون متوسطه آموزش و پروش با بیان این که شرکت در کلاس های فوق برنامه مدارس اجباری نیست، گفت: دریافت اجباری هزینه به عنوان مشارکت مردمی از والدین دانش آموزان، تخلف مدیر مدرسه محسوب می شود.

ابراهیم سحر خیز، معاون متوسطه آموزش و پروش در گفت و گو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه دریافت شهریه از والدین هنگام ثبت نام تخلف به حساب می آید، گفت: مدارس پس از ثبت نام در طی سال تحصیلی برنامه های فوق برنامه می گذارند که شرکت دانش آموزان که در این کلاس ها اختیاری است.


وی افزود: برگزاری برنامه های فوق برنامه منوط بر دریافت شهریه است، اما ثبت نام در کلاس های فوق برنامه اجباری نیست و مدرسه نباید دانش آموزان را به شرکت در این برنامه ها مجبور کند.


سحر خیز در خصوص دریافت پول به عنوان مشارکت مردمی در مدارس، اظهار کرد: شرکت در مشارکت مردمی مدرسه اختیاری است و اگر مدیری خانواده ها را اجبار به پرداخت پول مشارکت مردمی می کند از ضعف مدیریت وی است.


جزییات نحوه کار مدارس هیئت امنایی

معاون متوسطه آموزش و پروش درخصوص مدارس هیئت امنایی خاطر نشان کرد: هیئت امنایی شدن مدارس بر اساس آئین نامه ای که شورای عالی آموزش و پروش به تصویب رسانده است، صورت می گیرد.


این مقام مسوول با بیان اینکه، هیئت امنایی شدن مدارس باید دارای شرایط خاصی باشد، اظهار کرد: مدارس هیئت امنایی باید داری فضای مناسب، یک نوبت بودن و نیروی انسانی کافی باشند.


وی با بیان اینکه مدارس هیئت امنایی مدارسی هستند که بر اساس امتیازاتی که دارند شهریه از والدین دریافت می کنند، تصریح کرد: پس از مطالبه خانواده دانش آموزان برای هیئت امنایی شدن مدرسه، شورای آموزش و پرورش استان پس از تصویب اجازه فعالیت یکساله مدرسه به صورت هیئت امنایی را می دهد و اگر در طی این یکسال حداقل امتیاز های لازم را کسب نماید اجازه فعالیت برای سال دیگر را هم به صورت هیئت امنایی دریافت می کند.


پایان پیام/
 

کد خبر 168351

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha