حمایت 100میلیاردی از طرح‌های برگزیده جشنواره علم تا عمل

معاون علم و فن‌آوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه همانند سنوات گذشته از طرح های منتخب استانی حمایت های تسهیلاتی می کنیم،گفت: 100 میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از طرح های استانی و ملی در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار شبستان،خیام نکویی، معاون علم و فن‌آوری رئیس‌جمهور و دبیر جشنواره علم تا عمل امروز در نشست خبری گفت: اهمیت برگزاری جشنواره علم تا عمل به این جهت است که این جشنواره با مشارکت تمامی استانهای کشور(31 استان) برگزار می شود.

 

نکویی با بیان اینکه همانند سنوات گذشته از طرح های منتخب استانی حمایت های تسهیلاتی خواهیم کرد، افزود: اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال برای حمایت از طرح های استانی و ملی در نظر گرفته شده است.

  

دبیر جشنواره ملی علم تا عمل ادامه داد: میزان حمایت های تسهیلاتی برای شرکت های دانش بنیان به یک اندازه نیست بلکه بستگی به اثربخشی و کیفیت طرح های ارایه شده دارد و داوران براساس ارزیابی خود از کیفیت آنها میزان تسهیلات را اختصاص می دهند.


وی با بیان اینکه سومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل با رویکرد نقش شرکت دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی برگزار می شود، اظهار کرد: نقش آفرینی و تاثیرگذاری بیشتر شرکت های دانش بنیان در اقتصاد مقاومتی یکی از شاخص های مهم و موردن نظر داوران در انتخاب طرح های برگزیده است.

 

نکویی با بیان اینکه تهیه بانک اطلاعات برای شرکت های دانش بنیان از جمله موارد مورد تاکید مقام معظم رهبری است، تصریح کرد: این بانک حداکثر سه هفته بعد از جشنواره تکمیل می‌شود و کمک می‌کند بتوانیم برنامه‌ریزی بهتری برای رشد کمی و کیفی شرکت‌های دانش‌بنیان انجام دهیم.

 

دبیر سومین جشنواره علم تا عمل اضافه کرد: راه اندازی سامانه اطلاعات شرکت های دانش بنیان موجب دست یابی سریعتر به اهداف چشم انداز سند پنج ساله و افزایش روند رشد کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان می شود.

 

وی با بیان اینکه استان های شرکت کننده در این جشنواره را به سه دسته طبقه بندی شده اند، یادآور شد: تعدادی از استانها با 60 طرح منتخب، تعدادی با 40 طرح منتخب و گروهی با 20 طرح منتخب در این جشنواره شرکت کردند ولی استان های تهران و اصفهان با 80 طرح منتخب شرکت کردند به همین دلیل سهم این دو استان از 35 طرح بیشتر است.

 

دبیر جشنواره علم تا عمل با اشاره به طیف وسیع فن‌آوری‌های پیش رفته که در این جشنواره حضور دارند،‌ گفت: ما طرح‌هایی با فن‌آوری‌های پیش‌رفته در زمینه‌های هوا و فضا، انرژی‌های نو، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی، فن‌آوری اطلاعات، اپتیک، لیزر، متالوژی و ... داریم.

 

وی با بیان اینکه در محل جشواره محلی را برای حضور شرکت‌ها و گرفتن مشاوره در حوزه‌های مختلف خواهیم داشت، تصریح کرد: همچنین 8کارگاه آموزشی که عمدتاً برای تقویت بنیه علمی و آشنایی شرکت‌ها با مسائلی همچون ثبت طرح، مسائل حقوقی، بازاریابی و ... است، خواهیم داشت.

 

کویی با اشاره به انتظارات معاونت علم و فن‌آوری ریاست‌جمهوری از این جشنواره، اظهار کرد: انتظار داریم بخش‌های خصوصی در این جشنواره حضور پررنگی داشته باشند، همچنین دعوت می‌کنیم از سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان سرمایه‌گذاری که با حضور در جشنواره از دستاوردها دیدن کنند. ما میزی را برای انجام مذاکره و عقد قرارداد در جشنواره در نظر گرفته‌ایم.
 

وی با بیان اینکه سال گذشته مبلغ 90 میلیارد ریال از شرکت های دانش بنیان در جشنواره علم تا عمل حمایت شد، افزود: محققان استانی تا سقف دو تا سه میلیارد ریال مورد حمایت قرار گرفتند.

 

نکویی خاطرنشان کرد: پیشرفت جشنواره دو بعد کمی و کیفی دارد که بعد کیفی بیشتر موردنظر ما است هر چند در بعد کمی هم رشد زیادی داشتیم.

 

نشست خبری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور 12 شهریور در این معاونت برگزار شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 168300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha