به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی نمایشگاه نشریات خانوادگی، رحیم شهریاری افزود: رسانه ها تاکنون به مباحث خانواده به صورت جسته و گریخته پرداخته اند اما برایند کاری که صورت گرفته سبب شده تا روزانه اقبال به شبکه های خارجی بیشتر شود.
وی ادامه داد: باتوجه به تاثیر گذاری که رسانه ها در همه حوزه ها و به خصوص خانواده دارند، انتظار بیشتری از آنها می رود.
به عقیده این خواننده سنتی آذری ، تعداد شبکه های تلویزیونی ما بسیار محدود است و با توجه به تنوع موضوعات، مخاطب های گوناگون و جمعیتی که کشور ما دارد باید شبکه های تلویزیونی بیشتری داشته باشیم تا مخاطب بتواند با توجه به نیاز خود برنامه ها را انتخاب کند.
شهریاری گفت: متاسفانه فرهنگ کتاب و مجله خوانی در کشور ما وجود ندارد و با توجه به آمار سرانه ای که در زمینه مطالعه در کشور ارایه شد می بینیم که در این عرصه از نظر فرهنگی مشکلات جدی داریم.
وی ادامه داد: از سوی دیگر بیشتر نشریاتی که به موضوعات خانواده می پردازند به مسائل روزمره اکتفا کرده و مطالب گذرا را منتشر می کنند.
شهریاری درباره وظیفه نهادهای مسئول در قبال رسانه ها گفت: مسوولان باید کارشناسان و متخصصان را جذب کنند و با انجام تحقیقات کاربردی راهی برای برون رفت از این چالش ها پیدا کنند.
نخستین نمایشگاه نشریات خانوادگی را معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد از 23 تا 30 شهریور ماه در سالن حجاب مرکز آفرینش های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می کند.
پایان پیام/
نظر شما