به گزارش خبرگزاری شبستان، مدیر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: نگاه ما به عاشورا و کربلا مسئله شهادت است و ما باید به این مسئله مهم همواره توجه داشته باشیم.
وی با توجه به این که امروزه بشریت و دنیا تشنه تر از ما به درس های عاشورایی است، گفت: مهم چگونگی رسیدن پیام ها به مردم است و باید توجه داشت که این آب زلال حسینی چگونه به کام تشنه فرهنگ عاشورایی می رسد.
خوراکیان خاطرنشان کرد: نسل دوم رزمندگان ایران به جای اسلحه، از رایانه استفاده می کنند و فضای مجازی بیش از این که تهدید باشد فرصت است.
وی گفت: فضای مجازی این امکان را ایجاد کرده که به سوال ها پاسخ داده شود و پیام عاشورا را که منحصر به یک زمان و مکان خاصی نیست از نگاه های متفاوت ادامه پیدا کند.
وی افزود: علی رغم فعالیت هایی که در فضای مجازی انجام شده می توانیم در خدمت ارزش های بشری و فرهنگ قرآنی باشیم و هرچه از این میدان بیشتر حمایت کنیم به نسبت حرکت هایمان در این میدان پیروز هستیم و این پیروزی قابل رویت است.
وی به گذشت 30 سال از انقلاب اشاره و تصریح کرد: با گذشت این سال ها آثار این انقلاب را همچنان می بینیم که آن نیز بستگی به نهضت امام حسین(ع) دارد.
پایان پیام/
نظر شما