غرب افکار خود را در بازی‌های رایانه‌ای ترویج می‌کند

کارشناس بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به اینکه رسانه‌ بازی‌های رایانه‌ای طبق برخی تحلیل‌ها به سومین صنعت پول‌ساز جهان تبدیل شده است، تصریح کرد: غرب و امریکا افکار خود را در بازی‌های رایانه‌ای تروج می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمدامین حاجی هاشمی در نشست آموزشی واکاوی بازی‌های رایانه‌ای که با حضور دانشجویان طرح ضیافت اندیشه دانشجویی مرکز قم در تالار شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد، با اشاره به اینکه رسانه‌ی بازی‌های رایانه‌ای طبق برخی تحلیل‌ها به سومین صنعت پول‌ساز جهان تبدیل شده است، اظهار کرد: برخی بازی‌ها رکورد فروش همه فیلم‎های دنیا نیز را شکست‌اند.


وی با تأکید بر اینکه طبق اعلام مسئولان، سال 1388 حدود 37 میلیون نسخه بازی رایانه‌ای و کنسولـی در کشور به فروش رسیده است، تصریح کرد: چند سالی است که ساخت بازی در ایران شروع شده و طی 5 سال گذشته حدود 100 بازی رایانه‌ای تولید شده که البته با توجه به اینکه سالانه صدها بازی خارجی به صورت مجاز یا غیرمجاز در کشور منتشر می‌شود این تعداد بسیار کم می‌باشد.


کارشناس بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به اینکه اکثر بازی‌های رایانه‌ای کشور سناریو خوبی برای بازی شدن را ندارد، خاطرنشان کرد: دانشجویان علوم انسانی باید بر روی سناریونویسی مطابق فرهنگ ایران اسلامی کشور سرمایه‌گذاری کنند.


حاجی هاشمی در مورد کیفیت بازی‌های رایانه‌ای تولیدی کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه ابتدای راه هستیم توقع زیادی نباید داشت اما از اکنون برای رقابت با بازی‌های رایانه‌ای غرب باید سرمایه‌گذاری و برنامه‌ریزی خوبی صورت گیرد.


این کارشناس بازی‌های رایانه‌ای همچنین با اشاره به اینکه برخی بازی‌های رایانه‌ای اعتیادآور است، تصریح کرد: بازی‌های آن لاین اینترنتی بسیار اعتیادآور بوده و با هدف پول‌سازی ایجاد شده است.


حاجی هاشمی با تأکید بر اینکه بازی‌ها رایانه‌ای بر روی تفکر افراد بسیار تأثیرگذار است، خاطرنشان کرد: سال گذشته تروریست نروژی که حدود 100 نفر را به قتل رسانده بود ادعا کرد که یکی از بازی‌ها ابزار وی برای تمرین شلیک کردن بوده است.


وی با اشاره به اینکه بسیاری بازی‌های رایانه‌ای سکولاریسم و حذف معنویت را ترویج می‌کنند، اظهار کرد: یکی از پرفروش‌ترین بازی‌های دنیا که 100 میلیون نسخه از آن به فروش رسیده است بازی می‌باشدکه محبوب بسیاری از دختر بچه‌ها در ایران است و به عنوان نرم‌افزار آموزشی در مدارس آمریکا تدریس می‌شود و در بازی تمامی لحظات زندگی را شبیه‌سازی کرده و خداوند و معنویت را به طور کامل حذف کرده است.


این کارشناس بازی‌های رایانه‌ای با تأکید بر اینکه استکبار جهانی قبل از برپایی هر جنگی با ساخت بازی رایانه‌ای آن، اذهان جهان را به نفع خود تغییر می‌دهد و سیاست‌های آینده خود را توجیه می‌کند، تصریح کرد: قبل از حمله آمریکا به افغانستان بازی‌های مختلفی ساخته شد و نوید این جنگ را داده بود.


حاجی هاشمی خاطرنشان کرد: قبل از حمله آمریکا به عراق بازی‌هایی ساخته شد و عنوان کرد که برای از بین بردن سلاح‌های کشتار جمعی باید به عراق حمله کرد و همچنین یک سال قبل از حمله ارتش رژیم صهیونیستی به لبنان بازی رایانه‌ای ساخته شد و اعلام کرد که سال 2006 به دلیل به وجود آمدن نا آرامی در لبنان توسط یک گروه شیعی آمریکا باید به این کشور لشکرکشی کند.


وی با تأکید بر اینکه این بازی‌ها ابتدا خود را بی‌طرف اعلام می‌کنند اما در طی بازی به صورت آرام و نرم کاربر را همراه خود می‌کنند، اضافه کرد: قطعاً نهادهای آمریکایی در ساخت بازی‌ها نقش دارند.


این کارشناس بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به اینکه تام کلنسی نویسنده آمریکایی است که ارتباط نزدیکی با دولت‌مردان آمریکایی دارد، خاطرنشان کرد: وی در یکی از کتاب‌های خود حمله به برج‌های دوقلوی آمریکا را پیش‌بینی کرده بود.


بنابر گزارش روابط عمومی نهاد رهبری دانشگاه‌های قم، حاجی هاشمی تصریح کرد: آمریکا و رژیم اشغالگر صهیونیستی که سال‌ها است به کشتن افراد بی‌گناه در عراق و افغانستان و لبنان و فلسطین مشغول هستند با ساخت بازی‌های این چنینی جنایات‌شان را مخفی کرده و در عوض خود را مظلوم و تحت ستم نشان می‌دهند.


وی اضافه کرد: بازی‌های رایانه‌ای نه تنها از جنایات رژیم صهیونیستی و غرب سخنی به میان نمی‌آورد، بلکه تصاویری خیالی از تهاجم نظامی به آمریکا و کشته شدن مردم خود نشان می‌دهند.
 

پایان پیام/

کد خبر 167877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha