سینا عزیزی، کارشناس امور مشارکت ها و شهرداری های کتابخانه های عمومی کردستان به خبرنگار شبستان گفت: استان کردستان در راه اندازی و توسعه کتابخانه های عمومی مشارکتی بسیار خوب عمل کرده و در کشور جزء استان های برتر است.
وی افزود: راه اندازی این نوع کتابخانه ها در روستاهای استان می تواند نیازهای قشر عظیمی از مردم را در ارتباط با کتاب و کتابخانه برآورده سازد.
این مقام مسئول، توجه به توسعه کیفی این نوع کتابخانه ها را از اولویت های این بخش برشمرد و افزود: ارتقای سطح کیفی خدمات رسانی این کتابخانه ها می تواند در توسعه فرهنگی جامعه بسیار اثرگذار باشد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 71 باب کتابخانه عمومی مشارکتی در استان کردستان فعال است، تصریح کرد: از این تعداد 30 باب در روستاها و بقیه در شهرهای استان مستقر است.
کارشناس امور مشارکت ها و شهرداری های کتابخانه های عمومی کردستان، توجه به توسعه کیفی این نوع کتابخانه ها را از اولویت های این بخش برشمرد و افزود: ارتقای سطح کیفی خدمات رسانی این کتابخانه ها می تواند در توسعه فرهنگی جامعه بسیار اثرگذار باشد.
عزیزی، خواستار همکاری بیشتر دهیارهای و شوراهای اسلامی روستایی در راه اندازی و گسترش فعالیت این کتابخانه ها شد و افزود: اختصاص فضا و امکانات لازم از سوی این بخش ها می تواند به راه اندازی کتابخانه های عمومی مشارکتی روستایی کمک شایانی کند.
وی خاطر نشان کرد: ساخت و راه اندازی کتابخانه های عمومی نهادی نیازمند زمان و هزینه زیاد است راه اندازی کتابخانه های عمومی مشارکتی کمک بسیار موثری در فراهم سازی زمینه های کتاب و کتابخوانی برای روستاییان است.
پایان پیام/
نظر شما