فردین پورهادی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه گردشگری دریایی از جذاب ترین سفرهای تفریحی و سیاحتی است، به خبرنگار شبستان گفت: توسعه این صنعت می تواند فواید اقتصادی زیادی به ویژه ایجاد اشتغال برای جوامع بومی داشته و موجب ارزش افزوده شود.
وی با بیان اینکه توسعه گردشگری دریایی به منظور ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی در دستور کار کمیته گردشگری دریایی استان قرار گرفته است، ادامه داد: این امر با استفاده از پتانسیل های بالقوه و بالفعل در بنادر، سواحل، جزایر، کرانه ها، پس کرانه ها، منابع آبی استان و تالاب بین المللی بندر انزلی محقق می شود.
پورهادی تصریح کرد: توسعه این نوع گردشگری با افزایش و توسعه کمی و کیفی طرح های سالم سازی دریا با تشویق سرمایه گذاران بخش خصوصی، ایجاد زیرساخت و امکانات مورد نیاز مسافران، بهسازی مسیرهای ساحلی، توسعه اماکن و امکانات ورزشی، فرهنگی و تفریحات سالم امکانپذیر است.
وی افزود: در سال جاری 34 میلیارد ریال جهت ایجاد امکانات اولیه طرح های دریا شامل احداث سرویس های بهداشتی، دوش حمام، پارکینگ نمازخانه، محل جداگانه شنا برای خواهران و برادران، روشنایی محوطه طرح، ایجاد کمپینگ، جایگاه استقرار نیروهای امدادگر و غریق نجات و سایر موارد اختصاص یافت.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان در خصوص احداث اسکله های تفریحی در سواحل دریای کاسپین اظهار کرد: در طرح توسعه اسکله، اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان در شهرستان انزلی یک مکان خاص برای اسکله تفریحی ویژه کشتی های تفریحی و مسافرتی در دست احداث دارد.
وی افزود: طرح احداث اسکله در منطقه آزاد تجاری و صنعتی انزلی می تواند به ظرفیت اسکله های استان بیفزاید و نیز برخی از سرمایه گذاران بخش خصوصی آمادگی خود را برای احداث اسکله تفریحی اعلام کرده اند که در دست بررسی است.
پورهادی در ادامه به تدوین شیوه نامه گردشگری دریایی در کمیته ملی گردشگری دریایی کشور، بیان کرد: این کمیته با حضور هفت استان ساحلی و با هدف توسعه گردشگری دریایی در سواحل شمالی و جنوبی تشکیل می شود.
وی تصریح کرد: صدور مجوز اسکله های تفریحی، مکان یابی و سنجش وضعیت زیست محیطی نقاط گردشگری دریایی، مجوز خرید کشتی های تفریحی مواردی است که در کمیته ملی گردشگری دریایی پیگیری می شود.
پایان پیام/
نظر شما