حجت الاسلام مهدی ستوده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار شبستان در اردبیل با بیان اینکه عظمتی که در اسلام برای مساجد تعریف شده است در حال حاضر در مساجد ما رعایت نمی شود، اظهار داشت: با وجود جایگاه والای این مکان مقدس کوتاهی در معرفی و تبیین آن موجب شده است مساجد اردبیل به شکلی که برآزنده استان است رونق نداشته باشد.
وی افزود: در حال حاضر بسیاری از مساجد به خصوص در روستاها امام جماعت ندارند و برای هزار و 870 مسجد، 630 روحانی وجود دارد که برخی از این افراد چند مسجد را پوشش می دهند.
حجت الاسلام ستوده با بیان اینکه با توجه به جایگاه معنوی مسجد، این مکان محلی برای آرامش، آسایش و صعود انسانی به بالاترین مرتبه هاست، تصریح کرد: تنها در صورتی می توان رونق مساجد را بهبود بخشید که بتوان اطلاعات دینی را در جامعه افزایش داد و جایگاه مساجد را به درستی تعریف کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل ادامه داد: با وجود اینکه 12 دستگاه اصلی و 13 دستگاه فرعی با توسعه مساجد در ارتباط هستند و عدم اهتمام مسئولان به احداث و رونق مساجد مانع توسعه این اماکن مقدس شده است.
حجت الاسلام ستوده تاکید کرد: مساجد نه تنها کارکرد اخروی بلکه کارکرد دنیوی نیز دارند بطوریکه پیامبر اسلام سیستمهای قضایی، آموزشی و تربیتی را نیز وارد مساجد کرده بود.
این مسئول با اشاره به ضعفهای عمده مساجد در مناطق گردشگری استان، عنوان کرد: توجه به شان مساجد به خصوص در مناطق گردشگری از اهمیت بسیاری برخورد دار است که به عنوان نمونه این ضعف در شورابیل دیده می شود و مسجد این منطقه در شان مجموعه گردشگری نیست.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان در پایان سخنان خود با بیان اینکه دیده می شود که در جاده ها نیز حتی با احداث پمپ بنزین یک مسجد کنار آن ساخته نمی شود و مسافران برای اقامه نماز محلی را نمی یابند، ابراز داشت: مساجد حلقه های فعال نگه داشتن آموزه های دینی است و بی توجهی به عمران مساجد تاثیر مستقیم در کمرنگ شدن آموزه های اسلامی خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما