به گزارش خبرگزاری شبستان اصفهان، آیت الله طباطبایی، نماینده ولی فقیه در استان امام جمعه اصفهان، در همایش بزرگ ائمه جماعت، هیأت امناء، خدام و فعالان عرصه مسجد در راستای عمران و آبادی مساجد، اظهار داشت: جز صدای اذان نباید صوت و داد بلند در مساجد باشد.
وی با بیان این مطلب که دعا و نیایش با صوت آهسته از مستحبات است، افزود: صوت بلند باعث تخریب مساجد است.
وی ایستادن رو به قبله که عکس و یا نوشته است را از کراهات عنوان کرد و اذعان داشت: مواردی که ذهن انسان را از خداوند دور نگه می دارد هنگام نماز نباید مقابل انسان قرار گیرد.
نماینده ولی فقیه استان اصفهان، به پاداری احکام خداوند را از دیگر عمران و تعمییر مساجد دانست و گفت: مؤمنین و کسانی که نماز را به پا دارند مساجد را آباد می کنند.
وی امام جماعت را در رأس ستاد امر به معرف و نهی از منکر برشمرد و افزود: ستاد امر به معرف و نهی از منکر باید در مساجد قوی حرکت کند و انسان مؤمن غیر از خداوند از هیچ کس و هیچ چیز نترسد و حرف حق را در مساجد باید بیان کرد.
امام جمعه استان اصفهان، در راستای وظایف هیأت امناء مساجد تصریح کرد: مساجد باید مطابق دستورات پروردگار اداره شود.
وی با اشاره به فرمایشات "امام خمینی(ره)" مساجد را سنگراسلام عنوان کرد و ادامه داد: در سنگر باید به انجام امور اسلامی پرداخت و در محراب آن برخوردی دوستانه باید داشت.
آیت الله طباطبایی، استان اصفهان را دارای 700 مسجد دانست و افزود: هر مسجد 200 خانه را از نظر دینی و مشکلات مالی اداره می کند.
در ادامه همایش حاج رسولیها، رئیس شورای شهر استان اصفهان، جایگاه این استان را در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بسیار مؤثر دانست و اظهار داشت: استان اصفهان در جهت تثبیت نظام جمهوری اسلامی پیش قدم است.
وی با اشاره به 230 هزار شهید در کل کشور افزود: 23 هزار شهید و 43 هزار جانباز کشور اسلامی در استان اصفهان است و این آمار نشان دهنده جایگاه این استان در 8 سال دفاع مقدس است.
حاج رسولیها، پایتخت فرهنگ و تمدن جهان اسلام را از شاخص های دیگر استان اصفهان عنوان کرد و گفت: حضور گسترده علماء ارزشمند در این استان و فعالیت آن ها در حوزه های علمیه استان از دیگر شاخص های این استان است.
وی با بیان اینکه شورای شهردر سال 1378استقرار یافت، اذعان داشت: حفظ جایگاه این استان در تاریخ و جهان اسلام از مهم ترین اهداف شورای شهر است.
رئیس شورای شهر استان اصفهان، از نشان دادن این استان به عنوان الگوی اسلامی به جهانیان خبر داد و تصریح کرد:حضور مردم متدین در اعمال عبادی و فرهنگی از مهمترین شاخص های شهر اسلامی است.
وی توسعه مساجد را از دیگر شاخص های شهر اسلامی در الگو و طرح تفضیلی شهر برشمرد و خاطر نشان کرد: 100 متر پروانه رایگان به عنوان پشتوانه ی فعالیت های فرهنگی و هنری مصوبه ی پشتیبانی مساجد است.
حاج رسولیها از صدای اذان در230 نقطه شهر در 3 نوبت خبر داد و افزود: مدیریت ویژه ای برای مساجد در نظر است و باید در یک هزار نقطه استان صدای اذان طنین انداز شود.
گفتنی است، در پایان همایش از ائمه جماعت، هیأت امناء فرماندهان پایگاه مقاومت بسیج و مسئولان کانون های فرهنگی و هنری مساجد تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما